ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις τέλειο χαμόγελο…

Ένα όμορφο χαμόγελο κερδίζει τις εντυπώσεις. Ή πιο συγκεκριμένα δημιουργεί εντυπώσεις! Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές μάλιστα οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι κάποιος μπορεί να έχει μειωμένες πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας επειδή το χαμόγελό του δεν είναι ελκυστικό.

Ένα θαμπό ή “παρατημένο” χαμόγελο μπορεί ακόμη να αποτέλεσει λόγο για να μην θυμούνται έναν τέτοιο άνθρωπο, να είναι λιγότερο αποδεκτός κοινωνικά και όχι τόσο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο. Γι’ αυτό προσέξτε την υγεία των δοντιών σας, το χαμόγελό σας.

Η χειρουργός οδοντίατρος Δέσποινα Κωστομοίρη εξηγεί πως η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική προσφέρει μια σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούν πραγματικά να κάνουν lifting στο χαμόγελό σας.

Oυλοπλαστική
Ούλα χαμηλά που ενοχλούν στο χαμόγελο; Με ειδικές παρεμβάσεις από εξειδικευμένους οδοντιάτρους, τους περιοδοντολόγους, διορθώνουν τη γραμμή των ούλων και αποδίδουν μία τέλεια πλαστική παρέμβαση για να διορθωθεί η αισθητική του χαμόγελού σου.

Όψεις
Παρεμβάσεις με όψεις ρητίνης ή όψεις πορσελάνης μπορούν να διορθώσουν τα σκούρα δόντια σου σε λευκά, να κλείσουν τις αραιοδοντίες σε αραιά δόντια, να ισιώσουν στραβά δόντια και τέλος να αποδοθεί ένα τέλειο αισθητικά και οδοντιατρικά χαμόγελο.

Ορθοδοντική
Με αισθητικές παρεμβάσεις στην ορθοδοντική επιτρέπεται ακόμη και στους ενήλικες με λευκά «σιδεράκια» ή διαφανείς ειδικούς νάρθηκες ορθοδοντικής να συνδυάζεται άριστα η θεραπευτική αποκατάσταση του στόματος με την αισθητική, χωρίς η αποκατάσταση να παρεμβαίνει στην ψυχολογία του ανθρώπου.
Ακόμη και αν θέλετε να διορθώσετε τα στραβά σας δόντια χωρίς σιδεράκια υπάρχει η δυνατότητα (σε πολλές περιπτώσεις) με lifting δοντιών σε 1 ραντεβού με μόνιμο αποτέλεσμα.

Μαύρα σφραγίσματα (αμαλγάματα)
Η εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης αντικατέστησε τα αμαλγάματα, «μαύρα» σφραγίσματα, με λευκά, σύνθετες ρητίνες. Έτσι, τα τελευταία 20 χρόνια, ακόμη και σε κακοσυντηρημένα στόματα με πολλά τερηδονισμένα δόντια και σφραγίσματα, μπορούμε να αποδώσουμε ένα τέλεια θεραπευτικό αποτέλεσμα με μακροχρόνια αποτελέσματα, ταυτόχρονα με την άριστη αισθητική του στόματος, χωρίς να διακρίνονται τα σφραγίσματα μιας και υπάρχουν επιλογές χρώματος ρητινών που να προσομοιάζουν στο αποτέλεσμα στο φυσικό μας δόντι πριν τερηδονιστεί.

Εμφυτεύματα-γέφυρες
Σε ελλείψεις δοντιών (συνήθως μετά από εξαγωγές), μια ειδικευμένη ομάδα οδοντιάτρων μπορεί να αποκαταστήσει τα απολεσθέντα δόντια με εμφυτεύματα ή οδοντίατροι – προσθετολόγοι με γέφυρες.

Λευκάνσεις
Παρεμβάσεις στο χρώμα των δοντιών εντελώς ανώδυνες για την αλλαγή του χρώματος. Υπάρχουν διαφόρων ειδών λευκάνσεις:
– Λεύκανση με Laser σε 20 λεπτά
– Μασελάκια λεύκανσης στο σπίτι
– Λεύκανση στο οδοντιατρείο
Όποια και αν επιλεγεί μπορεί να δημιουργήσει τέλεια λευκά δόντια και ελκυστικό χαμόγελο.

Οι λευκάνσεις, πάντα βέβαια υπό την επίβλεψη του οδοντίατρου, έχουν αποκτήσει την συνήθεια του καλλυντικού είδους πλέον για τους ανθρώπους.

Read More

And More