Τα applications των διακοπών! Διώχνουν τα κουνούπια, υπολογίζουν τις θερμίδες που καις και…

Το έξυπνο κινητό σου είναι ο πιο πολύτιμος σύντροφος σε αυτές τις διακοπές! Για να κάνεις ηλιοθεραπεία, να απολαύσεις καλοκαιρινά απογεύματα με ποδηλατάδα, να διώξεις τα κουνούπια, να αδυνατίσεις και να χαλαρώσεις… Είναι να αναρρωτιέται κανείς! Ο καλός σου τι περισσότερο μπορεί να σου προσφέρει στο νησί, σε σύγκριση πάντα με το αγαπημένο σου κινητό;

Αναζητήσαμε τα πιο χρηστικά applications για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και στα παρουσιάζουμε…

Calorie Counter… μέτρησε θερμίδες
Αν δεν μπορείς να υπολογίσεις τις θερμίδες από όλα τα καλούδια σου (που εδώ που τα λέμε είναι αδύνατο), το κινητό σου μπορεί να το κάνει για εσένα. Ρύθμισε τις θερμίδες που θέλεις να καταναλώνεις κάθε μέρα (μάθε εδώ πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις), εντόπισε τις θερμίδες σε κάθε τι που τρως και αφαίρεσε εκείνες που έκαψες με το κολύμπι, το χορό και τη γυμναστική.

B.iCycle… για να μη χαθείς με το ποδήλατο
Αν έχεις ποδήλατο σήμερα, δεν μπορείς να μην έχεις μια εφαρμογή στο έξυπνο κινητό σου για αυτό! Το B.iCycle είναι το application που θα σου λύσει τα χέρια όσο βρίσκεσαι επάνω στη σέλα. Με πόση ταχύτητα τρέχεις, πόση απόσταση έχεις διανύσει και βέβαια πόσες θερμίδες έχει κάψει το ποδηλατάκι σου για εσένα…

Α, και μην ξεχάσω το πιο σημαντικό! Στις διακοπές θα είσαι, το τοπίο θα σε συναρπάζει και μπορεί να ξεχαστείς. Το κινητάκι σου δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ να χαθείς. Όπου και να είσαι θα έχεις χαρτογραφημένη την περιοχή και θα ξέρεις πως να γυρίσεις στη βάση σου. Κι αν δεν έχει GPS στο νησί, μπορείς απλά να κατεβάσεις το χάρτη της περιοχής από το σπίτι σου και να τον φορτώσεις πριν ξεκινήσεις βόλτα με το ποδήλατο…

One minute Stress Reliever… ένα λεπτό αρκεί για την απόλυτη χαλάρωση
Η απόλυτη εφαρμογή για εσένα που έχεις ξεχάσει τι θα πει μεσημεριανός ύπνος. Που ακόμη και στις διακοπές που έχεις άπλετο χρόνο, δεν κλείνεις μάτι… Δεν ησυχάζεις! Σε 1 λεπτό θα ρίξεις τους τόνους και θα ταξιδεύεις σε άλλους γαλαξίες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 επαγγελαμτικά βίντεο διαλογισμού, μαζί με την κατάλληλη ηχητική επένδυση που θα σου προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία. Έτσι για να αποφορτιστείς από την ένταση της παραλίας, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για το βράδι!

Mosquito Repellent… γιατί η εξοχή έχει κουνούπια
Είναι το μόνο πράγμα που σε ενοχλεί στις διακοπές και μέσα στην φύση. Τα κουνούπια που δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ξέρεις δε, πως δεν κάνει καλό να χρησιμοποιείς τα διάφορα εντομοαπωθητικά καιόμενα στικ, γιατί είναι επιβλαβή για την υγεία σου. Τι θα έλεγες να πατήσεις ένα κουμπάκι στο κινητό σου και να ξενοιάσεις μια και καλή.

Ένα ειδικό πρόγραμμα στο κίνητο σου εκπέμπει υπερηχιτικά σήματα τα οποία απωθούν τα “αιμοβόρα” κουνούπια μακριά από την παρέα σου, χωρίς να καταναλώνει όλη την μπαταρία από το πολύτιμο smatphone σου. Δοκίμασέ το… Είναι δωρεάν. Οι κριτικές του πάντος στο Android Market ήταν εκπληκτικές….

UVIndex… τώρα ξέρεις πότε μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία
Το κινητό σου έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ποια ώρα και μέρα ο ήλιος είναι περισσότερο επιβλαβής για την χρυσαφένια επιδερμίδα σου. Γιατί μπορεί να θέλεις σαν τρελή να αποκτήσεις τροπικό μαύρισμα, γνωρίζεις από την άλλη πως με τον ήλιο και τις αρνητικές του επιδράσεις δεν είνα να παίζει κανείς.

To UVindex ανακαλύπτει την υπεριώδη ακτινοβολία, σου δίνει συγκεκριμένες ενδείξεις για την ένταση της και φυσικά τις απαραίτητες πληροφορίες. Τι δείκτη προστασίας πρέπει να έχει το αντηλιακό σου και πόσο χρόνο μπορείς να παραμείνεις στην ξαπλώστρα σου, προκειμένου να είσαι ασφαλής.

Read More

And More