Halle Berry! Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει; Μάθε όλα τα fitness μυστικά της…

Η Halle Berry είναι πλεόν 45 ετών… κι όμως εξακολουθεί να είναι από τις πιο σέξι γυναίκες του Hollywood.

Η αναπληρωματική Miss USA πίσω στη δεκαετία του ’80, κατέκλυσε τη μεγάλη οθόνη και κέρδισε μέχρι και Όσκαρ. Πως όμως συντηρεί τη σιλουέτα της; Ποια είναι τα μυστικά της για να διατηρεί τέλειο κορμί ακόμη και μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης;

Η εγκυμοσύνη και η σιλουέτα
Σε μια συνέντευξή της για το περιοδικό Haprer’s Bazaar μίλησε για την εγκυμοσύνη και τη δυσκολία της να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά. “To να γεννήσεις ένα παιδί είναι τόσο σημαντικό. Είναι ό, τι πιο εκπληκτικό μπορείς να κάνεις ποτέ, αλλά το αποτέλεσμα στο σώμα δεν είναι και τόσο εκπληκτικό. Για αυτό και χρειάστηκε να γυμνάζομαι περισσότερο, να τρώω λίγο διαφορετικά και να παίρνω περισσότερες βιταμίνες” ανέφερε η όμορφη ηθοποιός για την περίοδο – λίγο μετά το 2008 – μετά τη γέννηση της κόρης της.

Μια ζωή σε συνεχή δίαιτα
Όχι, η Halle Berry δεν έχει εμμονή με τα κιλά της. Ούτε τρελαίνεται στις fad diets. Είναι όμως υποχρεωμένη να προσέχει τη διατροφή της για λόγους υγείας. “Πάντα πρέπει να κάνω δίαιτα. Ο Θεός να έχει καλά όλες εκείνες που λένε πως διατηρούν το σώμα τους χωρίς προσπάθεια. Είμαι διαβητική, που σημαίνει πως ο τρόπος ζωής μου είναι πάντα υγιεινός για να μην καταλήξω στο νοσοκομείο” αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail.

“Ο διαβήτης με έπιασε εξ απίνης” αναφέρει. Το 1989 κι ενώ ήταν ακόμη στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, λιποθύμησε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς όπου πρωταγωνιστούσε. Έμεινε στο νοσοκομείο σε κώμα για 1 εβδομάδα και διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2.

Από τότε άλλαξε τον τρόπο διατροφής της ριζικά. “Ξεκίνησα να τρώω πολλά και υπέροχα φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, φρέσκο ψάρι ζυμαρικά. Έκοψα το κόκκινο κρέας και τα φρούτα που μπορούν να περιέχουν πολλή ζάχαρη. Δεν τρώω τηγανητά ή επεξεργασμένα τρόφιμα που μπορεί να περιέχουν ζάχαρη” εξηγεί η ίδια.

Η διατροφικές της ατασθαλείες περιορίζονται σε μια συσκευασία nachos chips όσο παρακολουθεί τηλεόραση. Όπως αναφέρει με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού: “Μου αρέσει να τρώω Doritos όταν παρακολουθώ το reality The Biggest Loser”, εκπομπή με θέμα την απώλεια κιλών.

Το μαγιώ του James Bond!

Το μυστικό της για να ελέγχει το βάρος της δεν είναι η ζυγαριά, αλλά το μαγιό από τη συμμετοχή της στην ταινία James Bond. Το εντυπωσιακό κοραλί μπικίνι είναι το… καμπανάκι για να σταματήσει τα λάθη στη διατροφή της. “Αν δεν μπορώ να μπω σε αυτό, τότε κόβω τα πολλά, πολλά junk food” αναφέρει η Halle Berry.

H γυμναστική της
Μιλώντας στο περιοδικό People η Halle εξηγεί πως η βασική αιτία που παραμένει σε άψογη φόρμα στα 45 της, είναι η γυμναστική. Λατρεύει να έχει τους τέλειους κοιλιακούς ή τους καλύτερους γλουτούς χωρίς αυτό να της δημιουργεί εμμονές.

Συνήθως η γυμναστική της περιλαμβάνει ασκήσεις στην… εξοχή. Τρέξιμο, ποδήλατο, ιππασία ή ακόμη και rollerblades! Φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να κάνει και ασκήσεις στο γυμναστήριο, σε ελλειπτικό μηχάνημα ή σε μηχανήματα με βάρη. Τέλος η Halle Berry απολαμβάνει 2 φορές την εβδομάδα αναζωογονητικά μαθήματα yoga.
Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους
Mαρία Μπεκατώρου Παναγιώτα Βλαντή Αντιγόνη Δρακουλάκη

Shakira Rihanna Μαρία Ηλιάκη

And More