Brooklyn Decker: Τα fitness μυστικά μιας από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο

To όνομά της φιγουράρει στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη για το 2014. Έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα ως μοντέλο -και σαν αγγελάκι της Victoria Secret – και τελευταία κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ίσως την έχει πάρει το μάτι σου στο πλευρό του Adam Sandler ή στo blockbuster “Battleship”! H Brooklyn Decker είναι κούκλα και εμείς θέλουμε να μάθουμε τον τρόπο που διατηρεί αυτό το σώμα.

Κάνει πολλή (όταν λέμε πολλή, εννοούμε πολλή) γυμναστική, προσέχει τη διατροφή της και με έναν μαγικό τρόπο βρίσκει σε κάθε της ασχολία έναν τρόπο να κάνει τη στιγμή… fitness εξάσκηση. Τα μυστικά της Brooklyn Decker για τέλειο κορμί είναι όλα εδώ…

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΕΝΑ FITNESS FREAK
Στο τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις πειστεί πως αυτό το κορίτσι δεν μπορεί πολύ απλά να ζήσει χωρίς γυμναστική. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μόνη ή με φίλες η Brooklyn όλο και κάτι θα κάνει για να κάψει θερμίδες. “Την ημέρα που θα πάψω να έχω ανάγκη να κάνω γυμναστική, θα έχω σοβαρό πρόβλημα” παραδέχεται η ίδια. Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή.

Μόνη στο σπίτι
Δύο, τρία αγαπημένα τραγούδια της Tailor Swift στο pc, μια απαιτητική χορογραφία της Beyonce και να τη η αεροβική γυμναστική. “Τραγουδώ όσο πιο δυνατά μπορώ και κάνω ‘χαζές’ bootylicious κινήσεις. Ναι, μπορεί να δείχνω γελοία, αλλά ο χορός σου δίνει ενέργεια πολύ περισσότερο από το τρέξιμο στο διάδρομο ή το στατικό ποδήλατο.”

Με παρέα το laptop της
Άλλες φορές ο υπολογιστής γίνεται ο προσωπικός της personal trainer. Κάθε φορά που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους, έχει τον υπολογιστή μαζί της και βρίσκει ενδιαφέροντα βίντεο γυμναστικής στο youtube και ακολουθεί τους ειδικούς στις ασκήσεις που την ενδιαφέρουν. “Είναι ένας μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίζω το στρες που με πιάνει όταν είμαι στο δρόμο” εξηγεί.

Και για του λόγου το αληθές, να ένα instavideo της με φίλες να προσπαθούν να ακολουθήσουν το video γυμναστικής που “παίζει” στον υπολογιστή!

Γυμναστική με φίλες
Πολλές φορές η δικαιολογία για να μην γυμναστείς είναι οι κολλητές σου. Όχι για την Brooklyn. “Ήμουν παράνυφος στο γάμο της καλύτερης μου φίλης. Το πρωί πριν το γάμο προσλάβαμε ένα καθηγητή Pilates και κάναμε prive μάθημα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα και από τότε πάντα βρίσκω τρόπους να γυμνάζομαι με φίλες”.

Για παράδειγμα, μπορεί να δοκιμάσει την τύχη της στη ρόδα στο πάρκο! Δες το instavideo…

Μάλιστα όπως εξηγεί, της αρέσει να γνωρίζει καλύτερα τους νέους της φίλους κατά τη διάρκεια ενός jogging στο πάρκο. Τελευταία πήγε για πεζοπορία με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Battleship. “Η πεζοπορία ήταν πολύ απαιτητική και έπρεπε να επιστρατεύσουμε σχοινιά για να φτάσουμε στην κορυφή του βουνού. Στο τέλος της ημέρας όμως γνωρίζαμε ο ένας καλύτερα τον άλλο, πολύ περισσότερο από το να πηγαίναμε μαζί για ένα φαγητό ή για ποτό” σημειώνει.

Κάπως έτσι έκανε catch up και με το top model Heidi Klum, βγαίνοντας για τρέξιμο στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν εμφανιστούν στην εκπομπή Project Runway την οποία παρουσίαζε η Klum!

Τρέξιμο ή… κουπί;
Το τρέξιμο είναι ο τρόπος της όμορφης Αμερικανής να γνωρίζει νέες περιοχές. “Μου αρέσει να πηγαίνω για τρέξιμο σε μέρη που δεν γνωρίζω. Την τελευταία φορά που πήγα για τρέξιμο στο Παρίσι, έβαλα απλά στόχο ένα αξιοθέατο που έβλεπα μακριά στον ορίζοντα. Για να επιστρέψω βέβαια, έβαλα απλά το GPS στο κινητό μου” αναφέρει. Η Brooklyn λατρεύει να τρέχει 5 με 6 χιλιόμετρα, το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα.

Αν πάλι η Decker βρει νερό, τότε δεν χάνει ευκαιρία να κάνει κουπί! Fitness freak χωρίς αμφιβολία. Όπως λέει “κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σε νερό, λατρεύω να νοικιάζω ένα καγιάκ. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν κάνεις μόνο καλή καρδιαγγειακή άσκηση, αλλά και πολύ καλή δουλειά στο πάνω μέρος του σώματος. Και κακά τα ψέμματα: Η θέα είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε γυμναστήριο”!

Γυμναστική όπου κι αν βρίσκεται
Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα της γυμναστικής της είναι πάντα σύντομο και περιεκτικό. Επειδή δηλαδή δεν έχει πάντα τη δυνατότητα για Pilates στην παραλία ή καγιάκ στο νερό, φροντίζει η “βαρετή” γυμναστική στο γυμναστήριο ή το σπίτι να διαρκεί το πολύ μισή ώρα. “Θα πέσω στο πάτωμα για ισομετρικές ασκήσεις (ξέρεις οι ασκήσεις που μένεις ακίνητη στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών και τους αγκώνες ή στο πλάι) όπου και να βρίσκομαι -στην κουζίνα, δίπλα στο κρεβάτι μου ή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου”.

Ασκήσεις με το σκύλο σου
Τέλος, η Brooklyn έχει υιοθετήσει τη Billie Jean, το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο αποτελεί επίσης μια καλή αφορμή για γυμναστική. “Κάθε φορά καταλήγουμε να τρέχουμε παρέα. Και το καλύτερο; Δεν μου βάζει τις φωνές όταν κουράζομαι και ρίχνω τους ρυθμούς”

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Με τόσο έντονα τη γυμναστική στην καθημερινότητά της, θα περίμενε κανείς πως η διατροφή -η προσεκτική διατροφή- είναι περιττή. “Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τρόφιμα που παχαίνουν ή έχουν πολλή ζάχαρη. Αλλά ενώ δεν παθαίνω εμμονές με τις “κακές” τροφές, συνήθως μένω πιστή στις καλές”.

Δες το πρόγραμμα διατροφής σε μια τυπική μέρα της…

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Sara Sampaio
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More