Sandra Bullock: Τι είναι η cheat day που τη διατηρεί αδύνατη; Τι γυμναστική κάνει;

Είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο. Για χρόνια το όνομά της έλαμπε στην πρώτη θέση των ηθοποιών του Hollywood με τις υψηλότερες απολαβές. Η Sandra είναι η απόδειξη πως για να κάνεις καριέρα δεν είναι απαραίτητο να είσαι ξανθιά, ούτε να “υποδυθείς” την ξανθιά (εκτός κι αν πρέπει να “περάσεις” για μοντέλο στο “Miss με το ζόρι!“) προκειμένου να γίνεις μεγάλη star. Σε λίγους μήνες η πανέμορφη ηθοποιός, που κατάφερε να κρατήσει και το αγαλματάκι του Όσκαρ, γίνεται 49. Δεν είναι απίστευτο;

Αναζητήσαμε τα μυστικά μια super star για να παραμένει σε τέλεια φόρμα και σου τα παρουσιάζουμε. Τι είναι η Cheat Day; Πώς καταπολεμά την “βαρεμάρα” από τη γυμναστική; Πώς καθησυχάζει τον εαυτό της όταν δεν προλαβαίνει να κάνει γυμναστική;

Το Junkie που έγινε health eater!
“Τη μία θα έπαιρνα πολλά κιλά, μετά θα παραπονιόμουν για αυτά, στη συνέχεια θα έπρεπε να κάνω δίαιτα και ύστερα θα παραπονιόμουν ακριβώς επειδή κάνω δίαιτα. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Υπήρξα junkie του Junk Food το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου” εξηγεί με γερές δόσεις αυτοσαρκασμού σε συνέντευξή της. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Τουλάχιστον τις περισσότερες μέρες…

Cheat Day και διατροφή…
Σήμερα η Sandra είναι πιο συνειδητοποιημένη για τα πράγματα που θέλει και το πώς μπορεί να τα πετύχει. Κι όσο κι αν αυτό ακούγεται σαν πρόταση υποψήφιου για δουλειά σε πολυεθνική εταιρεία, στη διατροφή της έχει βρει το μυστικό για να είναι σε φόρμα χωρίς να παιδεύεται. Ναι, το πρόγραμμά της μέσα στην εβδομάδα είναι αυστηρό και το ακολουθεί ευλαβικά. Έχει όμως και μια μέρα που την αποκαλεί “Cheat Day”, οπότε και μπορεί να τρώει ό, τι θέλει.

“Άλλαξα ειλικρινά τις διατροφικές μου συνήθειες από πίτσα και αναψυκτικό διαίτης σε κάτι διαφορετικό, όπως κοτόπουλο με μερικά λαχανικά για συνοδεία” αναφέρει. Ποιο είναι όμως το κλειδί για να το καταφέρνει; Προσέχει τη διατροφή της, τρώει πιο σωστά, αλλά υπάρχει μία “παραδεισένια” ημέρα μέσα στην εβδομάδα που παραδίνεται στην απόλαυση των αγαπημένων της γλυκών, όσο παχυντικά κι αν είναι αυτά.

“Αν το περασμένο βράδυ έτρωγα μαύρο ρύζι με μαυρομάτικα φασόλια και λαχανικά στον ατμό, την επόμενη μέρα θα “τσάκιζα” κάθε απολαυστικό φαγητό. Λατρεύω τα γλυκά, όπως σφολιάτες με κρέμα ζαχαροπλαστικής, cookies ή ένα μπολ με Lucky Charms (χρωματιστά δημητριακά πρωινού με μπόλικη ζάχαρη) όταν παρακολουθώ το αγαπημένο μου show στην τηλεόραση.

Ποικιλία στη γυμναστική
Η “Miss με το ζόρι” γνωρίζει καλά πως αν επιμένεις στο ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Επιπλέον, πολλές φορές το ίδιο το σώμα φτάνει στα όριά του και η γυμναστική δεν έχει αποτέλεσμα. Έτσι όπως αναφέρει στο περιοδικό InStyle κάνει πολλές ώρες Pilates, kickboxing και ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο όσο βρίσκεται στο Los Angeles. Αν πάλι έχει χρόνο για να ταξιδέψει στο ράντζο της στο Austin, τότε λατρεύει το τρέξιμο και το ποδήλατο.

H Pilates μυστικό για αδύνατο σώμα
Δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις πρώτη φορά. Η Pilates είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που αγαπά το γυναικείο σώμα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο είδος εξάσκησης. Η Sandra το γνωρίζει αυτό και στηρίζει την ντελικάτη και αδύνατη σιλουέτα της σε μια σειρά από ασκήσεις της μεθόδου, τις οποίες εκτελεί με τη βοήθεια του personal trainer της Paul Eden.

Χαλαρά… η Sandra είναι απλά cool!
Ναι μπορεί να διάβασες νωρίτερα πως κάνει ένα σωρό αθλητικές δραστηριότητες, όμως δεν την πιάνει και πανικός. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτό πολύ απλά σημαίνει πως μπορεί να χάσει δύο, τρεις μέρες προπόνησης χωρίς να αγχωθεί. “Αν μπορώ να γυμναστώ κάθε μέρα, θα το κάνω! Αλλά είναι φορές που δεν κάνω τίποτα για δυο βδομάδες και ξέρετε τι σκέφτομαι; Μιλάω αρκετά για να κάψω θερμίδες” αναφέρει αστειευόμενη η αγαπημένη ηθοποιός.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Top 10 Star Secrets
2012

Nτορέττα Παπαδημητρίου
Σίσσυ Φειδά

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More