Christina Ricci! Το κοριτσάκι της οικογένειας Adams μεγάλωσε! Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Τα τεράστια εκφραστικά της μάτια μάγεψαν όλα τα παιδιά που παρακολουθούσαν με μανία τις παιδικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε από τα ενέα της χρόνια. Η Christine – που τη θυμάσαι από τις ταινίες “Οικογένεια Adams”, “Casper το φαντασματακι” κ.α. – είναι πια 33 ετών και συνεχίζει την καριέρα της στο Hollywood.

Τα προβληματικά εφηβικά χρόνια, οι εμφανείς αυξομειώσεις βάρους λίγο πριν την ενηλικίωση, η έλλειψη αυτοπεποίθησης αποτελούν παρελθόν και η Christine είναι πιο όμορφη από ποτε και έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της. Ποια είναι όμως τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της;

Το σύνδρομο των teen star…
Όπως όλα τα παιδιά θαύματα του hollywood, έτσι και εκείνη, πέρασε δύσκολα εφηβικά χρόνια, με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις να μεταφράζονται σε κιλά. “Kάποιος κάποτε ανέφερε πως σε κάποια ταινία μου έμοιαζα σαν να τρεφόμουν αποκλειστικά και μόνο με ζάχαρη σε όλη μου τη ζωή” αναφέρει. Αυτός ήταν και ο σκοπός για τις ανάγκες της ταινίας, όμως το αποτέλεσμα στο σώμα της ήταν καταστροφικό.
/
Η Christina μεγάλωσε έχοντας όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας στραμένα επάνω της, πράγμα που της δημιούργησε πολύ έντονα το συναίσθημα της χαμηλής αυτοεκτίμησης. Δεν εκτιμούσε καθόλου την εικόνα της και έτσι σύντομα παρουσίασε τις γνωστές εφηβικές διατροφικές διαταραχές. Όχι όμως πια…

“Έκανα το ίδιο λάθος για πολλά χρόνια και ένιωθα συνέχεια ανασφαλής. Είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο. Έτσι, έμαθα να κάνω πολλά πράγματα εγκαίρως, ώστε να μην χρειαστεί να αισθανθώ άβολα με τον ευατό μου ξανά” αναφέρει.

Η Christine σήμερα…
Η διαφορά από την έφηβη Ricci είναι κάτι περισσόερο από εμφανής! Το πρώτο που κάνει η δημοφιλής ηθοποιός; Ξεχνά τη ζυγαριά, αποφεύγει να ζυγίζεται και έτσι δεν αγχώνεται. Από εκεί και πέρα, το μυστικό είναι απλό, εκνευριστικό, αλλά άκρως αποτελεσματικό. “Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, να ακολουθώ ισορροπημένη διατροφή! Λατρεύω τα ζυμαρικά, όμως πρόσφατα έμαθα να τρώω περισσότερα φρούτα και λαχανικά” εξομολογείται η όμορφη Αμερικανίδα.

Όπως πολλές star του hollywood, έχει ανακαλύψει το trick της άψογης σιλουέτας στη μείωση των υδατάνθρακων. Ακολουθεί λοιπόν μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, ενώ περιορίζει τους υδατάνθρακες – βλ. ρύζι, ψωμί, ζυμαρικά κτλ. – σε ελάχιστες ποσότητες (μόλις 50γρ. τη μέρα).


/

Το άγχος του bikini…
Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η Christine αντιμετωπίζει την εικόνα με τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς, αν και όχι με την ίδια εμμονή όπως παλιά. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως πριν από λίγο καιρό έπρεπε να εμφανιστεί on camera με bikini. “Στην αρχή ήμουν της άποψης “δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα”! Τελικά βέβαια, το μόνο που έκανα ήταν δίαιτα! Δεν είναι η βιομηχανία του θεάματος που με πιέζει να διατηρώ μια κάποια εμφάνιση. Το έχω ανάγκη από μόνη μου”!

/ς

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της;
Η Christine γνωρίζει πως το όμορφο σώμα είναι συνδυασμός… δεν αρκεί η σωστή διατροφή, χρειάζεται και γυμναστική. Και η 33χρονη ηθοποιός γυμνάζεται σκληρά. “Με το φίλο μου ανεβαίνουμε πέντε φορές τη βδομάδα στα βουνά του Hollywood και εξασκούμαστε σε επικλινή εδάφη για τουλάχιστον 45 λεπτά” τονίζει. “Από εκεί και πέρα κάνω εναλλάξ push ups, βαθιά καθίσματα και ασκήσεις με βάρη” συμπληρώνει.

Τέλος, η Christine, σαν κάθε επώνυμη που σέβεται τον fit εαυτό της γυμνάζεται με Pilates. Μάλιστα ο personal trainer της έχει καταστρώσει τρία διαφορετικά προγράμματα για να μπορεί να κάνει γυμναστιική ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ηοllywood Make
over
Britney Spears
Karlie Kloss

Rebecca Romijn
Marion Cotillard
Constance Jablonski


And More