Diet ‘o’ Clock! Ένα μενού από το Δ. Γρηγοράκη για εσένα που δεν έχεις σταθερό πρόγραμμα διατροφής

O οργανισμός μας, το σώμα μας είναι μια μηχανή. Όσο πιο καλά την κουρδίσεις και τη φροντίζεις, τόσο καλύτερα λειτουργεί. Αν λοιπόν οι απαντήσεις στο diet quiz σε οδήγησαν εδώ, τότε μάλλον το δικό σου πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός πως δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα στη διατροφή σου. Αποτέλεσμα; Παραγγέλνεις συχνά από delivery και κάνοντας συχνά λάθος επιλογές στην παραγγελία σου δεν καταφέρνεις να ρυθμίσεις το βάρος σου.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης έχει το κατάλληλο μενού – με φαγητά που μπορείς να παραγγείλεις – αλλά και τα βήματα προκειμένου να ξεπεράσεις τις παγίδες που κρύβονται στο έτοιμο πρόχειρο φαγητό και στις ατελειώτες ώρες που μένεις νηστική

Κάνε “κλικ” στην κάρτα για να δεις το μενού αναλυτικά…

Κατέβασε το μενού στον υπολογιστή σου με ένα “κλικ” εδώ

Ρύθμισε το πρόγραμμα διατροφής σου με δύο βήματα…
Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου εξηγεί με δύο βήματα πως θα διορθώσεις τα λάθη στη διατροφή σου και έτσι σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής θα χάσεις κιλά:

STEP 1: Η καλή δίαιτα από το πρωινό φαίνεται! Είναι γεγονός ότι το πρωινό άγχος πολλές φορές εμποδίζει τη λήψη πρωινού γεύματος, αφού μπρος στις επιτακτικές και άμεσες υποχρεώσεις μας, το να καθίσουμε στο τραπέζι και να πάρουμε πρωινό φαντάζει πολυτέλεια. Εάν δεν έχεις χρόνο να καθίσεις με ησυχία να φας πρωινό, πάρε μαζί για το δρόμο τα εξής: μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως ή το παραδοσιακό και αλησμόνητο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα οποία θα συνδυάσεις με χυμό ή γάλα χαμηλό σε λιπαρά.

STEP 2: Είναι delivery και είναι και υγιεινό! Αν είσαι στη δουλειά και δεν έχεις προλάβει να ετοιμάσεις φαγητό από το σπίτι, μπορείς να παραγγείλεις από ένα καλό εστιατόριο που γνωρίζεις την ποιότητα των υλικών τα ακόλουθα:

Read More

And More