Τα Fitness μυστικά της Δούκισσας Νομικού: Τι τρώει; Τι γυμναστική προτιμά;

Τι να πει κανείς για την Δούκισσα Νομικού! Τα λόγια είναι περιττά… Το μόνο που θέλεις να γνωρίζεις είναι το πως, το τι και το γιατί ενός τέτοιου αψεγάδιαστου σώματος! Υπάρχουν μυστικά για υπέροχη σιλουέτα; Ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής της; Τι γυμναστική κάνει; Η Δούκισσα απάντησε για όλα στην Τατιάνα και την εκπομπή “Μίλα” και εμείς σου δίνουμε τις λεπτομέρεις αναλυτικά!

One secret… There’s no secret!
“Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απλά όλοι μας πολλές φορές βαριόμαστε” λέει η Δούκισσα στην Τατιάνα και συμπληρώνει: “Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε έιναι να τρεφόμαστε σωστά, υγιεινά. Βεβαίως να κάνουμε και ατασθαλείες γιατί η στέρηση και η δίαιτα νομίζω πως φέρνει μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα”! Η ξανθιά καλλονή δίνει όμως και το δεύτερο fitness tip της! “Και το άλλο πολύ μεγάλο μυστικό είναι η γυμναστική. Δηλαδή δεν μιλάμε για μυστικά” εξηγεί…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Xtra Συμβουλές από μια… Δούκισσα
Η συζήτηση με την Τατιάνα ήρθε στις καθημερινές της συνήθειες. Το πρωινό της περιλαμβάνει πάντα ένα ρόφημα πρωτεΐνης. “Μου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζομαι για όλη την ημέρα. Βάζω και καμια μπανάνα. Έχει πάρα πολλές γεύσεις. Εγώ προτιμώ τη σοκολάτα γιατί είμαι κορίτσι της σοκολάτας”! Οι δικές τις συνταγές της επιτυχίας συνοψίζονται στα εξής:

Δεν μένει ποτέ νηστική και επιταχύνει τον μεταβολισμό: “Κάθε τρεις ώρες θέλω να τρώω κάτι! Έστω και κάτι μικρό για να αυξηθεί ο μεταβολιμός!”

Καλοκαιρινή αδυναμία.. το παγωτό! “Τρελαίνομαι για το παγωτό. Ας φάμε… Δεν πειράζει. Καλοκαίρι είναι!” λέει στην Τατιάνα.

Λατρεύει το τσάι, διαλέγει με προσοχή τα σνακ της! “Μου αρέσει πάρα πολύ το τσάι. Γενικότερα τα σνακ τα ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν πολλά νόστιμα που μπορείς να φας και να σε κρατήσουν. Γιατί σνακ είναι και τα πατατάκια. Τα τρως και μετά θέλεις να φας άλλα 5 σακουλάκια.

Όπως και να έχει πάντως η Δούκισσα δεν συστήνει τα δικά της μυστικά για όλους: “Όλα αυτά δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος. Αν έχουν κάποιο θέμα να πάνε στον ειδικό”

Και… από γυμναστική;
Φυσικά ένα τέτοιο σώμα δεν γίνεται χωρίς καθόλου φυσική άσκηση. Τι κάνει η Δούκισσα; “Τρελαίνομαι με το ποδήλατο και έξω στη φύση, που είναι πιο πολύ βόλτα δεν είναι γυμναστική. Και στο γυμναστήριο έχω ανακαλύψει τελευταία αυτό το spinining (Πρόκειται για την νέα τρέλα στο γυμναστήριο με στατικά ποδήλατα)” εξηγεί στο “Μίλα”!

Tips γυμναστικής στην καθημερινότητα: Όμως γυμναστική μπορείς να κάνεις και σε περιπτώσεις που δεν φαντάζεσαι. Τι προτείνει η Δούκισσα; “Για παράδειγμα όταν είσαι στο μετρό αντί να πάρεις τις κυλιόμενες σκάλες μπορείς να ανέβεις τις κανονικές δύο, δύό και έχει κάψει χωρίς να το καταλάβεις!”

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Katie Holmes Άννα Πρέλεβιτς Μαριάντα Πιερίδη


Cindy Crawford
Hillary Swank Keira Knightley

And More