Emma Stone. Την εξοργίζει το γυμναστήριο και σιχαίνεται τις fad diets! Ποια είναι τα μυστικά της;

Είναι μόλις 25 ετών, αλλά την αναγνωρίζει σχεδόν κάθε άνθρωπος σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Από το ρόλο της πλάι στον Ryan Gosling στο Crazy, Stupid, Love; Από το πέρασμά της από την ταινία Friends With Benefits με τον Justin Timberlake; Ή -και πιο πιθανό- από της πτήσεις της πάνω από τη Νέα Υόρκη στην αγκαλιά του νέου Spider-Man; Όπως και να έχει η Emma μοιάζει σαν να “ήρθε για να μείνει” και μας αρέσει πολύ.

Αυτό το υφάκι που βγαίνει όλο μαγκιά από τα καταπράσινα μάτια της, μοιάζει να είναι και τρόπος ζωής. Γιατί; Διότι η Emma δεν αντέχει να της μιλάνε για δίαιτα, μπορεί να γίνει έξαλλη αν τη βάλεις να σηκώσει βάρη και δεν θα έλεγε ποτέ –ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ– όχι σε ένα απολαυστικό cupcake. Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της εδώ…

Φάε… το cupcake!

Ζεις μονάχα μια φορά (παρά τα όσα μπορεί να ισχυρίζεται ο James Bond). Ή “seize the day” ή κατά το ελληνικότερον “Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντίσουμε”! “Είσαι άνθρωπος, ζεις μονάχα μια φορά και η ζωή είναι ωραία. Οπότε φάε το αναθεματισμένο το red velvet cupcake” αναφέρει η Emma για να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στο μότο “Η Ζωή είναι Ωραία”… τόσο ωραία που δεν πρέπει να την σπαταλάς προσπαθώντας να αποφύγεις απίθανες λιχουδιές και νόστιμα φαγητά.

Κι επειδή όλα έχουν το τίμημά τους σε αυτή τη ζωή (που είναι ωραία με το cupcake στο χέρι) η Emma εξήγει πως μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στο αμερικανικό νότο, έβαλε μερικά κιλάκια. “Ξαφνικά δεν μου έκανε τίποτα, αλλά ήταν και εκείνα τα πεντανόστιμα φαγητά του Νότου (εννοεί στις ΗΠΑ) και το γεγονός πως δεν πιστεύω στη στέρηση”… Mάλιστα! Δεν φαίνεται να τρελάθηκε κιόλας, ε;

Η star που σιχαίνεται τις χολιγουντιανές δίαιτες
Τώρα θα μου πεις το θέμα “health and fitness” πουλάει σαν ζεστό ψωμί τα τελευταία χρόνια στη showbiz. Γιατί να μην δοκιμάσει η 25χρονη ηθοποιός να ανήκει ανάμεσα στις star που απεχθάνονται τις fad diets και τις ακρότητες; Όπως και να έχει η γλυκιά αγαπημένη του spiderman δεν είπε ποτέ να μην προσέχεις. “Ναι, να είσαι υγιής και να προσέχεις τον εαυτό σου! Αλλά όσο μεγαλώνω βλέπω πω οι άνθρωποι έχουν φρικιαστικά θέματα με το φαγητό” αναφέρει σε συνέντευξή της και συμπληρώνει για τις χολιγουντιανές δίαιτες: “Όλες μοιάζουν περίπου σαν αυτό: Φάε ένα κομμάτι κοτόπουλο στο μέγεθος της παλάμης σου και μερικά φασόλια και γυμνάσου για δύο ώρες την ημέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου”! Ακούγεται μαρτύριο, η αλήθεια είναι.

Κάτι με σπρώχνει να σου ρίξω μια μπουνιά… (personal trainer)
“Δεν έχω κάνει γυμναστική εδώ και ένα μήνα τώρα και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό”! Ωραίο πρότυπο θα μου πεις. Από την άλλη τη λες και ειλικρινή. Δηλαδή εσύ όταν “κοπανιέσαι” στο γυμναστήριο το απολαμβάνεις; “Το τρέξιμο είναι κακό για τα γόνατα σου και μου αρέσει να κάνω πράγματα που απολαμβάνω αληθινά, όπως να πηγαίνω για κολύμπι” σημειώνει σε δήλωσή της.

Άλλωστε όποτε βρίσκεται δίπλα σε κάποιον γυμναστή, τα νεύρα της δεν είναι καθόλου καλά: “Είχα personal trainer όταν γύριζα το “Spiderman” και ανακάλυψα πως έχω βαθιά κρυμμένη οργή όταν σηκώνω βάρη. Ό, τι θυμό μπορεί να έχω μέσα μου, τότε είναι που έρχεται στην επιφάνεια. Θα προτιμούσα να απολαύσω έναν χορταστικό ύπνο, παρά να χρειαστεί να πετάξω κανένα βαράκι σε κάποιον. Είμαι συνήθως φιλήσυχο άτομο, αλλά για κάποιο λόγο στο γυμναστήριο κάτι βράζει μέσα μου”! Πολλά νεύρα με το weight lifting ρε παιδί μου. Που να πέσει πάνω και στο στατικό ποδήλατο.

Εντάξει, έτσι όπως στο εξηγεί βέβαια η Emma, δεν την λες και παράλογη. “Όταν έχω κάποιον να ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπό μου, τότε δεν είναι του στιλ μου. Η Pilates είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη, όταν την εξασκώ. Αλλα εκτός από αυτό, μου χαλάει τη διάθεση να σηκώνω “πράγματα” πάνω από το κεφάλι μου. Το μισώ!” Οκ, κοπελιά το πιάσαμε!! Βέβαια η όμορφη ηθοποιός επισημαίνει πως “είναι σημαντικό να το κάνει κανείς για την υγεία του, οπότε πρέπει να το προσπαθήσω περισσότερο”.

Breath In, breath out…
Κι ύστερα ήρθε η yoga! Μπορεί τα βάρη και η κλασική εξάσκη στο γυμναστήριο να μην είναι καθόλου του χαρακτήρα της, αλλά δε θα έλεγε όχι στη yoga. “Για την ώρα δεν κάνω και πολλή γυμναστική, αλλά πρέπει να το αλλάξω αυτό. Θέλω να δοκιμάσω τη yoga, μου αρέσει και προφανώς κάνει πολύ καλό. Παράλληλα, θέλω να κάνω και διαλογισμό”.

H αγάπη όλα τα μπορεί
Και τώρα που κατάλαβες πως δεν είσαι η μόνη εκεί έξω που δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε fitness spirit, μάθε και αυτό. Η Emma εκτός από τις αναγκαστικές επισκέψεις στο γυμναστήριο για τις ανάγκες κάποιας ταινίας έχει μια σειρά από δραστηριότητες που κάνει από αγάπη…

Τρέχει για τον έρωτα…

Bρήκαμε στο χαοτικό διαδίκτυο την Emma με τον αγαπημένο της να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο, να κάνουν μπάνιο. Μπορεί λοιπόν να ισχυρίζεται πως το τρέξιμο δεν κάνει καλό στα γόνατα, αλλά για τα μάτια του αγαπημένου της δεν θα πει όχι σε μια εξόρμηση στο πάρκο.

Περπατά για τη φίλη της…

Η Ren το πανέμορφο σκυλάκι της Emma είναι επίσης ένας λόγος να “ξεκουβαληθεί” πότε μόνη της, πότε με τον Andrew για βόλτα στην πόλη. Περπάτημα χαλαρό ή όχι το λες κι αυτό φυσική δραστηριότητα και η Emma θα έκανε τα πάντα για τη Ren!

Κολυμπά για “πλάκα”…

Όπως έχει αναφέρει σε αντίθεση με άλλα είδη εξάσκησης, το κολύμπι την ενθουσιάζει. Της αρέσει. Και αν κρίνουμε από τη φωτό, μάλλον το εννοεί. Ο φωτογραφικός φακός άλλωστε την έχει απαθανατίσει δεκάδες φορές στην παραλία.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ζευγάρια του Hollywood
που γυμνάζονται μαζί

Τι κάνει ένα αγγελάκι της

Victoria’s Secret πριν ανέβει στο Carwalk

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Giovanna Battaglia
Jennifer Aniston
Hollywοod Star Fitness
Tips Revealed

And More