Fitness Follow! Τα πιο σημαντικά profil στο twitter για συμβουλές υγείας, διατροφής και γυμναστικής…

Έμαθες για την άσκηση που θα διώξει την κοιλιά σε 6 εβδομάδες; Ποια είναι τα μυστικά για ομορφιά, υγεία και αδυνάτισμα; Τι είναι αυτό που κάνει την Jennifer Aniston τόσο… διορατική; Δεν γνωρίζεις; Ε, λοιπόν εμάς μα το ‘πε ένα πουλάκι και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου! Τα προφίλ στο twitter μερικών από τους πιο διάσημους ειδικούς της διατροφής, της γυμναστικής, της υγείας και της ευεξίας σε περιμένουν να τα ακολουθήσεις… Για να είσαι ενημερωμένη πάντα για ό, τι παίζει στο… Health And Fitness!

Μάθε από τους πιο διάσημους personal trainer και διατροφολόγους και άλλαξε τρόπο ζωής με ένα… tweet!

/

Πρώην μοντέλο, τώρα αναλαμβάνει να χτίσει το σώμα των ονείρων σου και κυρίως εκείνων των διάσημων – και μη – πελατών που βρίσκονται στην Αμερική. Είναι πολύ διάσημος για το “Six Week Body Transformation”, με το οποίο φιλοδοξεί να μεταμορφώσει το σώμα των πελατών του! Τα προγράμματα γυμναστικής του μεταδίδονται συχνά πυκνά και μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς VH1 και το Ε! Εσύ ακολούθησέ τον στο @joedowdellnyc και μάθε από τις πολύτιμες συμβουλές του…

/

H Christine είναι μια από τις πιο διάσημες διαιτολόγους στην Αμερική σήμερα. Το best seller της τιτλοφορείται “Skinny Chicks Eat Real Food”, ένα βιβλίο που υπόσχεται πως μπορείς να έχεις μέση δαχτυλίδι, ενώ τρως κανονικό φαγητό. Η απόδειξη; Μα φυσικά η ίδια η Christine που πριν ξεκινήσει τον μαγευτικό δρόμο της υγιεινής ζωής, ζύγιζε 15 κιλά περισσότερα… Αφού δοκίμασε τα πάντα, κατέληξε σε ειδικό διαιτολόγο που της έδειξε τις αρχές της σωστής διατροφής και την μύησε στον κόσμο του healthy lifestyle. Έτσι όπως η ίδια αναφέρει έμαθε πως το να μην τρως κανονικά επιβραδύνει τον μεταβολισμό, όπως και το να τρως παραπάνω από όσο πρέπει αποθηκεύει λίπος! Επίσης ανακάλυψε τη σχέση ζάχαρου και αύξησης βάρους!

Ακολούθησέ την και μάθε τα μυστικά της καλής διατροφής για να είσαι αδύνατη και όμορφη…

/

Είναι ένας από τους πιο διάσημους personal trainer στην Αμερική… Εκείνο που τον ξεχώρισε από τους υπόλοιπους γυμναστές είναι πως απφοάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να ασχοληθεί με το personal αρκετά χρόνια αφότου τελείωσε το σχολείο, δημιουργώντας έτσι το φωτεινό παράδειγμα πως ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις γυμνασμένο όμορφο σώμα!

Το πιο…. διάσημο επίτευγμά του είναι η μέθοδος “The Biggest Loser”, με την οποία βοηθά δεκάδες αναθρώπους να χάσουν όσα περισσότερα κιλά γίνεται με σωστή διατροφή και γυμναστική. Η ιδέα ήλθε από ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που αναλάμβανε να βοηθήσει απλούς ανθρώπους να χάσουν κιλά γρήγορα.

/

Μια διατροφολόγος που αγαπάει την ομορφιά σου… Η Kim πιστεύει πως η ομορφιά πηγάζει από την εσωτερική υγεία. Τα βασικά της όπλα είναι διατροφή που φροντίζει τα αλκαλικά στοιχεία στον οργανισμό, ισορροπώντας το PH, προσφέροντας στο σώμα φαγητά πλούσια σε ένζυμα, που έχουν την ικανότητα να “γιατρεύουν” το σώμα και να αποτοξινώνουν.

Η διάσημη διατροφολόγος κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο The Beauty Detox Solution, στο οποίο ορκίζονται δεκάδες celebrities όπως η Drew Barrymore, Fergie, LeAnn Rimes, Hilary Duff και Olivia Wilde! Κάνε follow στην nutritionist των επωνύμων και μάθε από τις συμβουλές της, πώς θα έχεις όμορφο, υγιές και αδύνατο σώμα.

/

Πρόκειται για τον ιδρυτή του The Food Doctor, ένα διάσημο πρόγραμμα διατροφής στην Μεγάλη βρετανία, που παρέχει συμβουλές για καλύτερη ζωή και υγιεινή διατροφή! Ο Ian είναι γιατρός, διάσημος στην Αγγλία και μέσα από τις εμφανίσεις του στο Channel 4!

Βρες τον στο twitter και επωφελήσου των συμβουλών του για σωστή διατροφή και καλύτερη ζωή, προτάσεις για βιβλία, βίντεο, πληροφορίες και απολαυστικά – πλην υγιεινά – φαγητά.

Καμιά φορά η ζωή θέλει και να τα βρεις με το εσωτερικό σου… εγώ. Τη διαίσθηση που πολλές φορές μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά! Για την υγεία, τις σχέσεις, την ευτυχία σου. Η 49χρονη Laura Day, βοηθά τους διάσημους πελάτες της να έρθουν σε επαφή με τις “εσωτερικές τους ικανότητες” δημιουργώντας μια βαθειά και ειλικρινή αλλαγή στη ζωή τους. Κι όλα αυτά φυσικά με ασκήσεις χαλάρωσης, ηρεμίας και διαλογισμού.

Η Laura Day έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah, μαζί με την Demi Moore! Έκτοτε τα βιβλία αυτοβοήθειας που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει best seller με εκατομμύρια πωλήσεις. Όμως δεν είναι μόνο η Demy Moοre στη λίστα με τους διάσημους καλεσμένους της. Και η Jennifer Aniston μίλησε στο InStyle για τις μοναδικές ικανότητες της Laura! “Γνώρισα την Laura όταν έχασα το σκύλο μου, τον Norman. Εκείνη μου είπε πως θα λείπει μόνο για μία μέρα, όπως και έγινε” αναφέρει για τις διορατικές ικανότητες της Day!

Εσύ δεν έχεις παρά να την ακολουθήσεις, να μάθεις τις τεχνικές της και να γίνεις έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο… τη διαίσθηση που θα σε βοηθήσει να προβλέψεις, να διορθώσεις και να χτίσεις σωστά τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη ζωή.

Read More

And More