Summer Workout! Ασκήσεις που θα τονώσουν τα πόδια σε 20′ μόλις λεπτά

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να πλησιάζουν στο τέλος τους, όμως ποτέ καμιά γυναίκα δεν απαρνήθηκε το τέλειο κορμί. Και ξέρουμε όλες πολύ καλά πως για να διορθώσεις τις ατέλειες, πρέπει να… ιδρώσεις! Εντάξει, όχι απαραίτητα πολύ. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη σου δείχνει τις πιο πρωτότυπες ασκήσεις για να τονώσεις τα πόδια σε 20′ μόλις λεπτά.

Ασκήσεις που θα τονώσουν γάμπες, μηρούς και γοφούς παράλληλα σε ένα εύκολο σετ για να ξεκινήσεις κι εσύ που είσαι ακόμη αρχάρια με τη γυμναστική.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
Ακολούθησε τις συμβουλές της Μάντης σε κάθε άσκηση ξεχωριστά και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως να την εκτελείς.

– Βάλε το χρονόμετρο στο 1′ λεπτό και κάνε κάθε άσκηση χωρίς σταματημό για το χρόνο αυτό. Σημείωσε πως όπου χρειάζεται να αλλάζεις πόδι, προσθέτεις ένα ακόμη λεπτό.

– Κάνε ένα διάλειμμα 30” δευτερολέπτων και ξεκίνα με την επόμενη άσκηση. Αφού ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις κανε το ίδιο άλλη μία φορά.

– Βάλε το πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και σύντομα θα δεις τη διαφορά στο σώμα σου. Αν αισθάνεσαι έτοιμη, μπορείς να αυξήσεις σταδιακά το χρόνο που εκτελείς κάθε άσκηση.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις όλες τις ασκήσεις…

Συμπλήρωσε το puzzle του τέλειου σώματος!
Επειδή όμως τα πόδια δεν είναι το μόνο σημείο επάνω σου που θέλεις να “τελειοποιήσεις”, συνδυάσε τις ασκήσεις που μόλις έμαθες από τη Μάντη με δύο ακόμη προγράμματα. Ένα για να τονώσεις γλουτούς και κοιλιακούς μαζί και ένα για να γυμνάσεις χέρια και να διώξεις μια για πάντα τα αντιαισθητικά μπρατσάκια.

Ποια είναι η γέφυρα ανάμεσα στους τέλειους γλουτούς και την επίπεδη κοιλιά; Αν μιλάμε για γυμναστική, τότε η γέφυρα είναι πολύ πιο απλή απ’ ό, τι ίσως φαντάζεσαι. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη έχει τις ασκήσεις για να τονώσεις την ίδια στιγμή γλουτούς και κοιλιακούς. Wanna kick some “butt” darling? [ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΩ]

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη σχεδιάζει, εκτελεί και σου παρουσιάζει το απόλυτο πρόγραμμα εξάσκησης των χεριών. Μια σειρά από ασκήσεις για να μην ξαναδείς χαλάρωση στα μπράτσα… [ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ]

Read More

And More