Fitness Trends! Ποιες είναι οι τάσεις στη γυμναστική για τη νέα χρονιά;

Υπάρχουν τάσεις στη γυμναστική; Γίνεται η εξάσκηση trendy; Οι ειδικοί του Fitness από όλο τον κόσμο, πιστοί στο ραντεβού τους, προβλέπουν ποιες μορφές εξάσκησης θα καθορίσουν τα δεδομένα της γυμναστικής για το 2014.

Yoga, group personal training, ασκήσεις στην ύπαιθρο, pilates και δεκάδες άλλα είδη άσκησης συναγωνίστηκαν και φέτος για την απήχησή τους σε γυμναστές και ασκουμένους και κάπως έτσι προέκυψε το Top 10 των Fitness Trend για τη νέα χρονιά.

Ενημερώσου για τις τάσεις της γυμναστικής και διάλεξε ποια είναι εκείνη που θα ακολουθήσεις εσύ αυτή τη χρονιά. Το TLIFE σου δίνει όλες τις πληροφορίες, αλλά και τα προγράμματα γυμναστικής για να δοκιμάσεις την… τύχη σου!

Πώς προκύπτουν οι τασεις στη γυμναστική;
Τα τελευταία χρόνια το ACSM (Αμερικανικό Κολλέγιο Αθλητικής Ιατρικής) δημοσιεύει στα τέλη κάθε χρονιάς μια λίστα με τα 20 δημοφιλέστερα είδη εξάσκησης που αναμένεται να μονοπωλήσουν το fitness ενδιαφέρον μας το νέο έτος. Τα δημοφιλή προγράμματα γυμναστικής προκύπτουν μετά από μεγάλη έρευνα και ερωτηματολόγιο που καλούνται να συμπληρώσουν χιλιάδες fitness experts (γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, personal trainers κα.) από όλες τις χώρες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες και την Ελλάδα.

Κάπως έτσι και ύστερα από περισσότερες από 3,500 απαντήσεις, δημοσιεύεται η εικοσάδα με τα πιο ισχυρά trends για το 2014. Εμείς διαβάσαμε τα αποτελέσματα, αποκλείσαμε από το δικό μας Top 10 πρακτικές που δεν εφαρμόζονται στη χώρα μας ή αφορούν άλλες ηλικιακές ομάδες (υπάρχει για παράδειγμα μια τάση που αφορά σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άνω των 50, που ξεκινούν γυμναστική) και σου παρουσιάζουμε τα δέκα δημοφιλέστερα fitness trends που να μου το θυμηθείς… Θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα – αν δεν είναι ήδη – όταν θέλεις να γυμναστείς.

Μέτρησε αντίστροφα μέχρι την κορυφή και βρες ασκήσεις για να ξεκινήσεις ανάλογα με το trend, με ένα “κλικ” εδώ

Read More

And More