Karlie Kloss! Ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις για ωραίους γλουτούς; Ποιο τρόφιμο θεωρεί υπερεκτιμημένο;

Η Karlie Kloss ανήκει στην ομάδα των Top Model που κάνουν αίσθηση στις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο. Μόλις 21 ετών έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ανήκει στα αγγελάκια της Victoria’s Secret και έχει τη δική της εκπομπή στο Mtv Αμερικής.

Τι φροντίζει να έχει απαραιτήτως στο ψυγείο της; Ποιο θα φαγητό θα επέλεγε αν ήταν το τελευταίο της γεύμα στη γη; Τι γυμναστική κάνει; Έχουμε όλες τις health & fitness πληροφορίες για το μοντέλο από την Αμερική….

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ
Διαβάσαμε, ψάξαμε, μάθαμε και σου δίνουμε παρακάτω μια τυπική ημέρα στα “παπούτσια” της Karlie! Τι προτιμά για πρωινό; Τι έχει μαζί της για μεσημεριανό και ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό το βράδυ;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Το όμορφο μοντέλο απάντησε σε διαδικτυακό περιοδικό για όλες τις διατροφικές της συνήθειες από το πρώτο λεπτό που ανοίγει τα μάτια της, μέχρι το τελευταίο της γεύμα αργά το βράδυ.

H ιδανική μέρα για φαγητό! “Η Ημέρα των Ευχαριστιών (γίνεται στην Αμερική εκεί στις αρχές Νοεμβρίου), ειδικά με τη μαμά, τις αδερφές μου και τη γιαγιά. Με λίγα λόγια μια γιορτινή μέρα που θα ενώσει πολλές γενιές της οικογένειας στην κουζίνα. Αυτό είναι το ιδανικό για εμένα.”

Αγαπημένο ρόφημα! “Όταν κάνει κρύο λατρεύω τη ζεστή σοκολάτα από γάλα αμυγδάλου. Είναι παραδεισένιο!”

Το τελευταίο σου γεύμα στη γη. “Σίγουρα η κοτόπιτα από τα χεράκια της μαμάς μου – πραγματικά πεθαίνεις για αυτή – και μετά η Lime Pie της γιαγιά. Τέλος, θα ήθελα να φάω όσο περισσότερα Karlie Kookies μπορώ. Αν μιλάμε για το τελευταίο μου γεύμα γιατί να μην τα έχω όλα;”

*Τα Karlie’s Kookies είναι μια σειρά από υγιεινά μπισκότα που φέρουν το όνομά της, μέρος από τα έσοδα των οποίων πηγαίνει σε φιλανθρωπικό οργανισμό για άπορους που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν το καθημερινό τους φαγητό. Εμείς βρήκαμε τη συνταγή για να τα δοκιμάσεις κι εσύ που δεν μπορείς να τα αγοράσεις… [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ιδανικό πρωινό. “Ένα ποτήρι καφέ από κάποιο μικρό καφέ της γωνίας και γιαούρτι με λίγο νέκταρ αγάβης και φρέσκα φρούτα.”

Διατροφική της αδυναμία. “Τα Karlie Kookies. Την έχω “πατήσει” άγρια και με τις δύο γεύσεις, αλλά το καλύτερο με τα μπισκοτάκια αυτά είναι πως είναι απολαυστικά και παράλληλα υγιεινά. Με αγνά υλικά και προϊόντα ολικής άλεσης και υψηλής διατροφικής αξίας.”

Πιάτο κλειδί-“λατρεία” σε ένα μενού. “Τα λαχανάκια Βρυξελλών! Δεν είναι και ό, τι πιο συνηθισμένο, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου και πάντα τα παραγγέλνω όταν τα βρω στο μενού. Έχει τύχει να ζητήσω από εστιατόριο λαχανάκια, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν στον κατάλογο.”

Τρόφιμο που θεωρείς υπερεκτιμημένο. “Θα υπάρξουν πολλοί που μπορεί να με “κυνηγήσουν” γι’ αυτό, αλλά νομίζω πως η λευκή ζάχαρη είναι ιδιαίτερα υπερεκτιμημένη. Γιατί να χρησιμοποιήσεις κάτι τόσο “βαρετό” όταν υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές για να γλυκάνεις και να δώσεις γεύση; Είτε μαγειρεύω, είτε απολαμβάνω τον καφέ μου, πάντα επιλέγω κάτι πιο φυσικό όπως μέλι ή αγάβη. Νομίζω πως είναι πιο ενδιαφέρον να γίνεσαι δημιουργική με τα υποκατάστατα της ζάχαρης.”

Τρόφιμο που θεωρείς ανεκτίμητο. “Κανέλλα. Λατρεύω να την προσθέτω στη σοκολάτα, τα δημητριακά ή τα φαγητά μου.”

Υπάρχουν πάντα στο ψυγείο σου! “Φρέσκα φρούτα, λαχανικά και σοκολατένιο γάλα αμυγδάλου. Και η κατάψυξή έχει πάντα Karlie’s Kookies. Αποτελούν πολύ καλό πρωινό ή σνακ που μπορείς να έχεις πάντα στην τσάντα σου”

Αγαπημένη σου συνταγή. “Οι Ομελέτες! Μπορεί να μου αρέσει η μαγειρική αλλά οι γαστρονομικές μου ικανότητες είναι προς το παρόν περιορισμένες. Όμως, κάποιες “τεμπέλικες” βραδιές, λατρεύω να χτυπάω αυγά, ετοιμάζοντας scrambled eggs και ομελέτες. Κι αυτό γιατί είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Είναι δύσκολο να αποτύχεις μαγειρεύοντας μια ομελέτα. Και από την άλλη ποιος δεν λατρεύει να απολαμβάνει το πρωινό του για βραδινό;”

ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
“Όταν είμαι στη Νέα Υόρκη, το καλύτερό μου πριν από τη δουλειά είναι ένα φρεσκοστυμμένος φυσικός χυμός από το Τhe Juice Press (αποτελεί το hot spot όσων celebrity λατρεύουν την υγιεινή διατροφή και τους χυμούς). Επίσης, φροντίζω να έχω ταπεράκι μαζί μου. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καλό θα είναι το catering στη δουλειά, γι’ αυτό φροντίζω να έχω πάντα τα αγαπημένα φαγητά μαζί μου.”

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Η Karlie ανήκει στην πετυχημένη ομάδα των μοντέλων της Victoria Secret. Τι απαντά λοιπόν σε σχέση με τον τρόπο που διατηρείται σε άψογη φόρμα; Ποια είναι τα μυστικά γυμναστικής που μοιράζεται μαζί σου; “Νομίζω πως στην εξάσκηση είναι σημαντικό να εναλλάσεις δυναμική με καρδιαγγειακή άσκηση” τονίζει η Kloss. Και για όσους δεν κατάλαβαν ασκήσεις με βάρη, kick boxing ή με άλλα όργανα γυμναστικής για ενδυνάμωση και τρέξιμο, ποδήλατο, jogging και αεροβική.

Κι ένα τελευταίο tip εν όψει καλοκαιριού: “Πιστεύω πως το να δυναμώσεις όλους τους μύες του σώματος με διάφορες ασκήσεις, όπως ποδήλατο τη μια μέρα, κολύμπι την επόμενη, είναι ένας πολύ καλός τρόπος τόνωσης. Είναι αυτό που πιθανότατα θα κάνω κι εγώ για μέχρι να υποδεχτώ το καλοκαίρι”!

Τι γίνεται όμως όταν το θέμα της… εξάσκησης είναι οι γλουτοί; “Όλοι θέλουν ωραίους γλουτούς σωστά; Αν ψάχνεις προγράμματα γυμναστικής που επικεντρώνουν στο σημείο, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι κλασικές ασκήσεις με άρση ποδιού προς τα πάνω. Θα βρεις πολύ καλές ασκήσεις Online” εξηγεί η Karlie. Η ιδανική “πάσα” για μας, ώστε να ανακαλύψεις ιδανικές ασκήσεις για τους γλουτούς ή όποιο σημείο του σώματος σε απασχολεί στο TLIFE. Κάνε κλικ εδώ

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Νικολέτα Καρρά Irina Shayk Alyssa Milano

Rebecca Romijn
Marion Cotillard
Τα μυστικά
των Top Model


And More