Kate Mara! Γιατί επέλεξε τη vegan διατροφή; Τι γυμναστική ακολουθεί;

Αν για τα παιδιά καλλιτεχνών ισχύει το ρητό, “το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει”, μάλλον κάτι αντίστοιχο θα εφαρμόζεται και για τα διάσημα αδέρφια. Γνωρίσαμε την αδερφή της Rooney από την ταινία “Το κορίτσι με το τατουάζ” και τελευταία ήρθε και η Kate να ταράξει τα νερά του Hollywood. Πιο γνωστή για τη σειρά House Of Cards, έκανε ένα πέρασμα και από μια σεζόν του American Horror Story, ενώ ετοιμάζεται να βγει στην μεγάλη οθόνη υποδυόμενη την Sue Storm/Αόρατη γυναίκα στην νέα ταινία Fantastic 4.

Δεν μπορείς να παραβλέψεις το καλοφτιαγμένο της κορμί και φυσικά να αναρρωτηθείς. Τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα; Ποια είναι η διατροφή της και τι κάνεις όταν θέλει να γυμναστεί;

/
Δες τις αναλογίες των επωνύμων με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η διατροφή της
Εδώ η λέξη κλειδί για τη διατροφή που έχει αποτέλεσμα έχει ένα όνομα. Χορτοφαγική ή αλλιώς vegan. Η όμορφη Kate δεν ήταν πάντα fan της διατροφής που σε στερεί ακόμη και από τα παράγωγα των ζωικών προϊόντων (δηλαδή γαλακτοκομικά κτλ.), ούτε βέβαια ακολουθούσε ένα πρόγραμμα που να αποκλείει οτιδήποτε με γλουτένη. Παρόλα αυτά όπως εξηγεί “τρώει πάρα πολύ καλά” και με αυτό αντιλαμβάνεσαι πως μιλάμε για φυσικά, βιολογικά προϊόντα, όσο γίνεται λιγότερο επεξεργασμένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έχουμε τα fitness μυστικά και της αδερφής της Rooney Mara [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

/

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Πόσα είδη χορτοφαγικής διατροφής υπάρχουν; Θα σε βοηθήσει όντως να χάσεις κιλά αν γίνει vegetarian; [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Μιλώντας σε συνέντευξή της στην αμερικανική τηλεόραση, παραδέχτηκε πως από όλα όσα έπρεπε να απαρνηθεί για να γίνει αυστηρή χορτοφάγος, εκείνο που την πείραξε περισσότερο ήταν το τυράκι. “Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων όσων με γνωρίζουν είναι πως δεν τρώω πλέον τυρί και δεν τους κατηγορών, αφού αυτό ήταν το πιο δύσκολο να αποχωριστώ”

/

Μιλώντας για την επιλογή της να ακολουθεί αυστηρή χορτοφαγική διατροφή αναφέρει πως ποτέ αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τους φίλους της. “Είμαι vegan, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σηκωθώ και θα φύγω από ένα τραπέζι αν κάποιος παραγγείλει μπριζόλα”! Εγώ πάλι αν πάλευα να νικήσω την αγάπη μου για το κρέας, θα έφευγα για να γλιτώσω από τον πειρασμό αγαπητή Kate!!


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες ποιοι επώνυμοι είναι vegetarian!!

Η διατροφική της αδυναμία
Διαβάζεις πόσα έχει θυσιάσει για να είναι υγιής – in her own way, έτσι – και αναρωτιέσαι πώς μπορεί να είναι κανείς τόσο καλά πειθαρχημένος. Η Mara αναφέρει πως δεν… αυτομαστιγώνεται. Ξέρει καλά πως το να απολαμβάνεις κάποια απαγορευμένα ή παχυντικά πιάτα πότε, πότε μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία της. Όχι, δεν το ρίχνει στο σουβλάκι! “Λατρεύω τις τηγανιτές πατάτες και το κόκκινο κρασί” αναφέρει. “Είναι τα…σημεία αναφοράς μου!”

Το αγαπημένο της smoothie λαχανικών
Αν και μια δίαιτα αυστηρής χορτοφαγίας είναι αρκετή για να ξέρεις τα μυστικά της Kate για τέλειο σώμα, η ίδια μοιράζεται με τους θαυμαστές της και το θαυματουργό της smoothie. Όπως κάθε celebrity που σέβεται τη fitness υστεροφημία της έχει κι αυτή το αγαπημένο της πράσινο, θαυματουργό χυμό στον οποίο και ορκίζεται καθημερινά.

/

“Το παίρνω κάθε μέρα” εξηγεί για την καθημερινή της παραγγελία στα smoothie shops που έχουν κατακλύσει το Hollywood και τις περιοχές “όπου υπάρχουν επώνυμες”!! Επιλέγει να προσθέσει Kale (ένα είδος μαρουλιού), μήλο και λεμόνι στο smoothie που τη συντροφεύει κάθε πρωί.

Η γυμναστική της
Κι αν έχεις εξαντληθεί και μόνο στην ιδέα πως πρέπει να πίνεις κάθε μέρα πράσινους χυμούς και να απαρνηθείς, τόσο το κρέας, όσο και το αγαπημένο σου τυρί ή γιαούρτι (είπαμε, αυτές είναι οι επιλογές των celebrities, δεν σημαίνει όμως πως αποτελούν και ευαγγέλιο της διατροφής), που να διαβάσεις και τις fitness συνήθειες της Kate Mara στη γυμναστική.

“Γυμνάζομαι πολύ. Νοητικά, έχω ανάγκη από εξάσκηση, αλλιώς θα τρελαθώ” αναφέρει σε συνέντευξή της. Όταν βρίσκεται στο Los Angeles, το σπίτι της δηλαδή, τότε παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου για εκγύμναση. Αν πάλι είναι εκτός για κάποιο γύρισμα, τότε επιλέγει συχνά το τρέξιμο. Άλλωστε η εξάσκηση στην ύπαιθρο είναι σχεδόν καθημερινή της συνήθεια, όταν βγάζει τα αγαπημένα της τεριέ για βόλτα.

/
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να σου πούμε πως η Kate δεν κάνει απλά μπαλέτο για γυμναστική, αλλά είναι και μια πολύ έμπειρη χορεύτρια, τόσο στο μπαλέτο, όσο και σε πιο jazz και μοντέρνους χορούς.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rita Ora
Anja Rubik Naomi Watts

///

Carolyn Murphy
Kendall Jenner
Natalia Vlodiavona

///

And More