Kate Hudson! Πώς έχασε τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Kate Hudson είναι original παιδί του Ηollywood. Κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ από τα 21 της κιόλας χρόνια. Ίσως όχι και τόσο τυχαίο, αν σκεφτείς ότι έχει μεγαλώσει κυριολεκτικά μέσα στο πλατό, δίπλα στη μητέρα της Goldie Hawn.

H Kate, ανέκαθεν μια φιγούρα ντελικάτη. Προσεγμένη και κομψή. Κι αν η εγκυμοσύνη ήρθε να της προσθέσει 30 κιλά δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκείνο όμως που την ανάγκασε να κάνει δίαιτα είναι οι ανάγκες των γυρισμάτων.

Πώς έχασε όμως τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης; Τι έκανε για να χάσει κι άλλα 10 επιπλέον κιλά που απαιτούσε ο ρόλος της τελευταίας της ταινίας;

Περήφανη για τα κιλά της!
Η Kate δεν αγχώθηκε ποτέ για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη. “Πήρα 30 κιλά και είμαι περήφανη για αυτό (που έτρωγα παγωτό της Κυριακές και banana split). Έτρωγα κάθε μέρα μια μπάλα παγωτό και νομίζω πως είναι επειδή δεν έπινα γάλα και είχα ανάγκη από ασβέστιο” αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.
“Ήμουν μια χαρά με τα παραπάνω κιλά. Έκανα ένα σωρό φωτογραφήσεις μετά την εγκυμοσύνη. Ζύγιζα 73 κιλά και ήμουν περήφανη για αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται κανείς που έκανε ένα παιδί” εξηγεί!

“Αισθάνομαι πολύ άνετα με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τέλεια. Οι ατέλειες πάντα υπήρχαν εκεί. Όμως σκέφτομαι πως ζει κανείς μόνο μια φορά” αναφέρει η Kate Hudson προκειμένου να δείξει πως δεν έχει εμμονή με το τέλειο σώμα ή τα ιδανικά κιλά.

Τι έτρωγε κι αδυνάτισε;
Άλλωστε το να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν ήταν γιατί δεν αισθανόταν η ίδια καλά με τον εαυτό της. Έπρεπε όμως να ξεκινήσει γυρίσματα και να είναι και πάλι σε φόρμα. “Σε ό, τι έχει να κάνει με τη διατροφή μου, μετρούσα θερμίδες και είδα πως αυτό είχε αποτέλεσμα” Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έκανε ήταν να μειώσεις τις θερμίδες στις 1500 την ημέρα. Προτιμούσε άπαχη πρωτεΐνη με κοτόπουλο, ψάρι, γαλοπούλα και φρέσκα φρούτα και λαχανικά! Δεν ακολούθησε κάποιο συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Κατάφερε να μειώσει τις θερμίδες κόβοντας μαχαίρι το ψωμί και τα μακαρόνια.

Όταν η Kate έκοψε τις κακές συνήθειες
Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως όταν ένας άνθρωπος κόβει το τσιγάρο παίρνει κιλά, στην περίτπωση όμως της Kate Hudson συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Την ίδια περίοδο λοιπόν που ξεκίνησε πιο προσεκτική διατροφή αποφάσισε να σταματήσει και το τσιγάρο.

“Είχε αρχίσει να με τρελαίνει. Δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του αυτοκινήτου, πως μύριζαν τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου. Δεν το καταλαβαίνεις αμέσως. Αλλά αφού τα καταφέρεις είναι εκπληκτικό το πόσα περισσότερα πράγματα μπορείς να κάνεις χωρίς τσιγάρο – μεταξύ των οποίων και να φας! Όλοι με ρωτούσαν πότε έκοψα το κάπνισμα! Και τους απαντούσα: ‘την περίοδο που όλος ο τύπος διέδιδε πως ήμουν έγκυος” αναφέρει με χιούμορ για όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι και πάλι έγκυος, μόνο και μόνο επειδή την απαθανάτιζαν να απολαμβάνει και πάλι το φαγητό.

Κι άλλα 10 κιλά μείον….
Όταν όμως είσαι πια ήδη αδύνατος, πως χάνεις 10 ακόμη κιλά για έναν ρόλο; H Kate έπρεπε να παίξει μια γυναίκα κατάκοιτη, που σημαίνει αρκετά “αδυνατισμένη”! Έτσι έκοψε και το αλκοόλ! “Μου αρέσει ένα ποτήρι κρασί. Λατρεύω την τεκίλα” αναφέρει. “Να είμαι στην Νέα Υόρκη για δύο εβδομάδες και να μην μπορώ να πιω ούτε ένα ποτήρι; Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα μπορούσα να το καταφέρω” εξηγεί η ίδια.

Κλειδί για την απώλεια κιλών η γυμναστική

Μπορεί να πρόσεξε την διατροφή της, να έκοψε το ποτό και το κάπνισμα, εκείνο όμως που τη βοήθησε πραγματικά ήταν η γυμναστική. “Έπρεπε να ξεκινήσω γυρίσματα για την ταινία “The Skeleton Key” και γυμναζόμουν καθημερινά 2-3 ώρες για 2μιση μήνες. Έτσι έχασα το βάρος αρκετά γρήγορα περισσότερο για την ταινία παρά για μένα.” Το πρόγραμμά της περιελάμβανε καρδιαγγειακή άσκηση για μία ώρα, pilates ή yoga για μία ώρα και τρέξιμο. Όταν αισθάνεται πως βαριέται με τη γυμναστική, απολαμβάνει αναζωογονητικό χορό. “Μου αρέσει πολύ η σάλσα. Είναι δύσκολη βέβαια. Μια ώρα μαθημάτων σάλσα μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις έως και 1 πόντο. Ιδρώνεις πολύ. Έχει πολύ πλάκα.”

H Kate Hudson εξασκήθηκε μάλιστα στο πλευρό της διάσημης γυμνάστριας Sheila Kelley -personal trainer της Jennifer Love Hewitt – για την ταινία Nine. Η γυμνάστριά της έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα εξάσκησης, με τίτλο S Factor. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χορού και γυμναστικής.

And More