ΚΡΙ ΚΡΙ: Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι… για τη σωστή διατροφή σου!

To ελληνικό γιαούρτι είναι το πιο διάσημο σε όλο τον κόσμο… για την υφή του, για τη γεύση του, για τα θρεπτικά συστατικά του. Είσαι όμως σίγουρη πως το γιαούρτι που πήρες από το ράφι του super market είναι… MADE IN GREECE;

Ένα γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα, το οποίο φυσικά να προέρχεται από τοπικά πιστοποιημένα αγροκτήματα. Οι καλύτερες δηλαδή πρώτες ύλες, από Έλληνες παραγωγούς που θα εξασφαλίσουν για σένα πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία. H ΚΡΙ ΚΡΙ πάντα πιστή στην υψηλή ποιότητα και τιμώντας την ελληνική παράδοση, προσφέρει στους καταναλωτές την αυθεντική γεύση του αγαπημένου γιαουρτιού, παρασκευασμένο από 100% Ελληνικό γάλα Σερρών.

Μια ελληνική επιχείρηση με ιστορία….
Πριν από 58 ολόκληρα χρόνια η εταιρία ΚΡΙ ΚΡΙ ιδρύθηκε στις Σέρρες με σκοπό να αξιοποιήσει το γάλα που υπάρχει σε αφθονία στην Βόρεια Ελλάδα. Τα πρώτα της προϊόντα θα τα θυμάσαι: Βελούδινο παγωτό από το 1954. Το 1987 η έμπειρη πια εταιρία ξεκινά την παραγωγή γιαουρτιού και παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών.

Σήμερα οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, 16.400 τμ φιλοξενούν έναν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό νέας οικολογικής τεχνολογίας με αποτέλεσμα τα προϊόντα να περνούν από τους πιο αυστηρούς ελέγχους παραγωγής πριν φτάσουν στο ράφι του super market.

Άλλωστε η ΚΡΙ ΚΡΙ προμηθεύει σήμερα περισσότερες από 15 χώρες στην Ευρώπη μεταξύ των οποίων η Δανία, η Γερμανία και η Ιταλία και στη Μέση Ανατολή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
Το “Στραγγιστό” της Κρι Κρι, διαθέτει όλα τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού, με μοναδική υφή και υπέροχη, μεστή γεύση που θα κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς, με την καθιερωμένη απαράμιλλη ποιότητα Κρι Κρι. Το “Στραγγιστό” απολαμβάνεται σκέτο ως ένα ελαφρύ γεύμα, με μέλι ή φρέσκα φρούτα για ένα υγιεινό γεύμα ή συμπληρώνει αρμονικά διαφορετικές σπιτικές αλμυρές και γλυκές συνταγές!

Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, αφού το “Στραγγιστό” διατίθεται σε 2 τύπους: πλήρες με 10% λιπαρά και ελαφρύ με 2% λιπαρά.

Αλλά και για εσένα που θέλεις περισσότερη γεύση από το γιαούρτι, επίλεξε ανάμεσα σε ποικιλία γεύσεων, όπως φράουλα, ακτινίδιο, πορτοκάλι-καρότο, κεράσι, ροδάκινο!

Read More

And More