Πέντε light συνταγές με βάση το γιαούρτι που θα σου κοστίσουν μόλις 5€

Από τη μία θέλεις να μαγειρεύεις υγιεινά και γνωρίζεις πολύ καλά πως όσο πιο ελαφριά είναι τα πιάτα στην κουζίνα, τόσο πιο κοντά θα βρεθείς στην τέλεια σιλουέτα. Από την άλλη θέλεις να βρεις τρόπους να κάνεις οικονομία και πολλές φορές νιώθεις πως σωστή διατροφή και χαμηλή τιμή δεν συμβαδίζουν.

Απαντάμε στα ερωτήματα ένα, ένα και λύνουμε την εξίσωση “Συνταγές με λίγες θερμίδες + Οικονομία!”:
1. Ποιο είναι το συστατικό σήμα κατατεθέν μιας ελαφριάς και καλοκαιρινής διατροφής; ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!
2. Πόσες συνταγές μπορείς να ετοιμάσεις με γιαούρτι; ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!
3. Πόσα χρήματα πιστεύεις πως θα σου κοστίσουν πέντε απολαυστικά πιάτα με βάση το γιαούρτι; ΜΟΛΙΣ 5€/άτομο

Πέντε συνταγές με βασικό συστατικό το γιαούρτι που δεν ξεπερνούν τις 310 θερμίδες, ενώ παράλληλα δεν θα σου κοστίσουν περισσότερο από 5€ το άτομο (ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ)!

Πάμε super market;
Μπήκε στο caremarket.gr, ψωνίσαμε τα απαραίτητα για τις συνταγές και κάναμε το λογαριασμό. Αγοράσαμε όσα χρειαζόμαστε με μόλις 17€. Εσύ δεν έχεις παρά να προσθέσεις σε αυτά το ελαιόλαδο που έχεις στο ντουλάπι σου και ίσως κάποια από τα μπαχαρικά σου.

/
Κάνε κλικ εδώ και κατέβασε τη λίστα με τα ψώνια στον υπολοιγστή σου! Μπορείς φυσικά να μπεις στο caremarket.gr και να γεμίσεις το καλάθι σου ηλεκτρονικά με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Γιατί γιαούρτι;
Μα διότι το γιαούρτι αδυνατίζει! Δεν το λέμε έτσι αυθαίρεται! Το υποστηρίζουν οι διαιτολόγοι.

/

“Τα τελευταία χρόνια τόσο το ασβέστιο, όσο και τα άλλα συστατικά των γαλακτοκομικών, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στη μείωση του κινδύνου για παχυσαρκία. Οι υψηλές σε ασβέστιο δίαιτες, μειώνουν τη συσσώρευση λίπους και επιταχύνουν τη διάσπασή του” εξηγεί η διαιτολόγος. [ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ]

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τέρμα όμως τα λόγια! Καιρός να ανοίξεις τις συνταγές και να φτιάξεις εκείνη που σου κάνει κλικ!

Πάτησε το play για να δεις το slideshow!

Συνταγές Με Γιαούρτι Slidely Slideshow

Τώρα που πήρες μια γεύση από τις συνταγές, ποια θέλεις να κάνεις πρώτα; Κάνε “κλικ” στην κάρτα κάθε συνταγής για να δεις πως θα την ετοιμάσεις…

And More