Kylie Minogue: “Όταν είναι να φορέσω καυτό σορτς, κάνω πάντα body make up!”

Από την εποχή του “I Should Be So Lucky” άλλαξαν πολλά… Ίσιωσε το κατσαρό μαλλί, έβγαλε τους τεράστιους κρίκους από τα αυτιά, υιοθέτησε τα στενά κορμάκια, τραγούδησε πιο dance κομμάτια! Ένα όμως έμεινε ίδιο… το εντυπωσιακά μινιόν, καλοσχηματισμένο και δύνατο κορμί της! Η Kylie Minogue είναι σήμερα 44 ετών, τα “σπάει” στη σκηνή και δεν χάνει ευκαιρία να επιδείξει τα πολυδιαφημισμένα οπίσθιά της! Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Τι γυμναστική και τι διατροφή επιλέγει;

Kylie… όπως μια απλή καθημερινή γυναίκα
Η Kylie δεν είναι από τους ανθρώπους εκείνους που θα “πουλήσουν” τον εαυτό τους ως το πρότυπο υγιεινής διατροφής. Όπως μάλιστα αναφέρει, “εκείνο που κάνω είναι να μειώνω τους υδατάνθρακες κάθε φορά που ξέρω πως έχω μια φωτγοράφηση. Δεν το λες όμως δίαιτα αυτό, το λες πανικό του τελευταίου λεπτού”!

Φυσικά, οι διατροφικές της συνήθειες δεν περιλαμβάνουν συχνά κραιπάλες, ατασθαλείες και υπερβολές. Πως θα μπορούσαν άλλωστε, αν φυσικά ήθελε η μινιόν Αυστραλή να διατηρήσει τη σιλουέτα της; Έτσι ο τρόπος διατροφής της μοιάζει πολύ με τη δίαιτα του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τρόφιμα ολικής άλεσης, όχι σε ζάχαρη και λευκό αλεύρι με σκοπό να είναι πάντα σε φόρμα – αφού τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη απελευθερώνουν αργά, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενέργεια, ενώ δεν προσθέτουν λίπος με το να δημιουργούν λιγούρα!

Η διατροφή της είναι επηρεασμένη από το γαλλικό τρόπο διατροφής! Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει 30% πρωτεΐνες, 30% λιπαρά και 40% υδατάνθρακες. Οι επιλογές της περιλαμβάνουν καστανό ρύζι, μαύρο ψωμί και για γλυκό μαύρη σοκολάτα που η Kylie απολαμβάνει χωρίς καμιά ενοχή.

Και από γυμναστική;

“Ειλικρινά; Δεν γυμνάζομαι ιδιαίτερα” αναφέρει η Αυστραλή star. “Χρησιμοποιώ όμως αρκετό body make up στα γυρίσματα και πριν από τις εμφανίσεις μου”! Παρόλα αυτά η Kylie φαίνεται πως είναι φανατική οπαδός της “παθητικής” γυμναστικής. Είναι από τις celebrities που ορκίζονται στο όνομα του Power Plate. Λες να είναι αυτό το μυστικό των… ζηλευτών της οπισθίων που τόσο έχουν συζητηθεί;

Είναι ενδιαφέρον πως έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά πολλά βίντεο και άρθρα με προγράμματα εξάσκησης, που διατείνονται πως χαρίζουν τα οπίσθιά της! Πριν από 1-2 χρόνια μάλιστα η Kylie βρέθηκε στα δικαστήρια, έχοντας κάνει μήνυση σε personal trainer που είχε κυκλοφορήσει DVD με πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο φερόταν να είναι το δική της fitness routine!

Έξυπνα μυστικά για καθημερινά κορίτσια…
Και η απορία σου παραμένει… Ιδιαίτερη γυμναστική δεν κάνει. Πολύ αυστηρή διατροφή δεν ακολουθεί… Πώς γίνεται και σήμερα στα 44 της χρόνια εξακολουθεί να συντηρεί τη σέξι και καλλίγραμμη σιλουέτα της; Μα φυσικά κινούμενη έξυπνα.

“Όταν ήξερα πως θα χρειαστεί να φορέσω καυτό σορτς λέω: Καλύψτε τα πόδια και τους γλουτούς μου με body make up!” αναφέρει χωρίς φόβο και πάθος. Γιατί ακόμη και ο καλύτερος γλουτός του κόσμου, δείχνει πιο σέξι όταν μακιγιαριστεί…

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bikini Secrets!
10 Ελληνίδες
και πώς διατηρούν
τέλειο κορμί

Δούκισσα Νομικού
Λάουρα Νάριες

Cindy Crawford
Hilary Swank
Keira Knightley


And More