Miranda Kerr! Ποια δίαιτα κάνει η αγαπημένη του Orlando Bloom;

Άλλη μια απόδειξη πως τα αγγελάκια της Vicotria’s Secret το έχουν… Ένα μοντέλο που έγινε διάσημο τόσο μέσα από τη δουλειά του, όσο φυσικά και από τη λαμπερή σχέση του. Η Miranda είναι η επίσημη αγαπημένη του ηθοποιού Orlando Bloom με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο.

Πώς όμως διατηρείται η 4η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το models.com σε τέτοια φόρμα; Ποια δίαιτα ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο για εσένα…

Ένα μοντέλο… πρότυπο!
Σε μικρότερη ηλικία το μοντέλο της Victoria Secret είχε κατηγορηθεί πως με την σιλουέτα της προβάλει λάθος πρότυπα στα νεά κόριτσια. Η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία της. “Από τη στιγμή που βγαίνεις στη δημοσιότητα, χρειάζεται να είσαι υπεύθυνη απέναντι σε ανθρώπους που ενδέχεται να επηρεάζεις” ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της. “Είναι σημαντικό τα μοντέλα να δείχνουν πως είναι υγιή και σε ένα βάρος που ταιριάζει στο σωματότυπό τους” συμπληρώνει σε δηλώσεις της σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Δίαιτά της

“Έχω ομάδα αίματος Α και πολύ συχνά τρώω ομάδες τροφίμων ειδικά για εμένα” εξηγεί η αγαπημένη του Orlando Bloom! Η όμορφη Miranda ακολουθεί τη διατροφή με βάση την ομάδα αίματος του Dr. D’ Adamo!

Σύμφωνα με τον Dr. D’Adamo, αποφεύγοντας μια σειρά από τροφές που δεν είναι συμβατές με την ομάδα αίματός σου και παράλληλα φροντίζοντας να καταναλώνεις περισσότερο κάποιες άλλες, θα αρχίσεις χωρίς ιδιαίτερο διαιτολόγιο αδυνατίσματος, να χάνεις κιλά.

Δες στην κάρτα παρακάτω ποιες τροφές πρέπει να επιλέγει, αλλά και ποιες να αποφεύγει η Miranda Kerr, αν θέλει να τρέφεται με… γνώμονα την ομάδα αίματός της.
/
Mάθε περισσότερα για την Blood Type Diet εδώ

Tα μυστικά της διατροφής της

Εκτός όμως από τις αρχές της δίαιτας με βάση την ομάδα αίματος η Miranda Kerr φαίνεται πως έχει κι άλλους άσους κρυμένους στο μανίκι της, σε ό, τι αφορά στη διατροφή.

– Healthy lifestyle – Οι διατροφικές της συνήθειες μοιάζουν βγαλμένες από τον καλύτερο οδηγό σωστής διατροφής. “Επιλέγω γενικότερα προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, αλκαλικές τροφές και πίνω φιλτραρισμένο νερό. Επιπλέον φροντίζω να τρώω φρέσκα τρόφιμα και πολύ λίγο κρέας”

– Και με το σίδηρο τι γίνεται;
Το μοντέλο είχε πάντα πρόβλημα αναιμίας! Όπως αναφέρει μπορεί να μην τρώει συχνά κρέας, παίρνει όμως τον απαραίτητο σίδηρο από άλλες, φυτικές πηγές: “Όλη μου τη ζωή υπέφερα από χαμηλό σίδηρο. Επειδή όμως έχω ομάδα αίματος Α, προσπαθώ να αποφεύγω το κρέας (τρώω μόνο όταν αισθάνομαι πως το έχω ανάγκη, αλλά όχι πολύ συχνά). Επιλέγω εναλλακτικές τροφές πλούσιες σε σίδηρο. Άλλωστε η απορρόφηση σιδήρου από το φαγητό επηράζεται από διάφορους παράγοντες” αναφέρει.

– Δεν υπάρχει μυστικό για όλους!
“Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε αυτό που λειτουργεί σε μένα, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσένα” εξηγεί η Miranda προσπαθώντας να κάνει κατανοητό πως μια δική της συνήθεια μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα σε εσένα…

– Ορκίζεται στα συμπληρώματα διατροφής – “Πιστεύω πως είναι σημαντικό να επιλέγεις σωστά συμπληρώματα διατροφής, προκειμένου να εξασφαλίσεις στο σώμα σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να παραμείνει υγιές”! Μάλιστα όπως εξηγεί μέσα από το blog της δεν προτείνει τα συμπληρώματα γιατί έχει κάποιου είδους οικονομικό όφελος…

Ποια είναι η γυμναστική που ακολουθεί;
Εκεί που παίρνει την βοήθεια του ειδικού είναι όταν θέλει να γυμναστεί. Τα δημοσιεύματα της… αποδίδουν τον Justin Gelband για personal trainer, ο οποίος και φτιάχνει το πρόγραμμα εξάσκησής της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληηροφορίες η Miranda αφιερώνει 75 λεπτά σε μια σειρά από διαφορετικές ασκήσεις σε καθημερινή βάση, ενώ 2 φορές την εβδομάδα κάνει jogging και τρέξιμο, διανύοντας απόσταση το λιγότερο 5 χιλιομέτρων. Για να επιτύχει περισσότερη γράμμωση ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάρη, boxing και stretching. Και φυσικά, όπως κάθε επώνυμη που σέβεται τον εαυτό της, μέσα στην εβδομάδα φροντίζει να ακολουθεί μαθήματα Pilates και Yoga για να χαλαρώσει και να αποβάλει το στρες.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Katie Holmes Δούκισσα Νομικού Μαριάντα Πιερίδη


Cindy Crawford
Hillary Swank Keira Knightley

And More