H Νάσια Μυλωνά στο TLIFE: Ποιες είναι οι fitness συνήθειες ενός επιτυχημένου μοντέλου;

Επιτυχημένο μοντέλο στο εξωτερικό και φυσικά καλλονή. Η Νάσια Μυλωνά μας αποκαλύπτει πως διατηρεί αυτό το σώμα ένα μοντέλο, χωρίς παράλληλα να στερείται τίποτα.

Το κορίτσι από την (αγαπημένη μου) Ναύπακτο μεγάλωσε και άνθισε σε ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια της μόδας. Με εντυπωσιακές καμπύλες και πρόσωπο που ξεχωρίζει, γρήγορα έκανε τα σύνορα της Ελλάδας να μοιάζουν μικρά για το όνειρό της να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας. Η Νάσια Μυλωνά ζει μόνιμα στο Μιλάνο, αφού συμμετέχει σε δεκάδες δουλειές για Ιταλούς σχεδιαστές εκεί.

Η όμορφη Ελληνίδα μιλάει στο TLIFE για το δικό της fitness κόσμο, τη λατρεία της για την pizza και το παγωτό, το πόσο απολαμβάνει το τρέξιμο στην ύπαιθρο και τον ορισμό της σωστής διατροφής: το μαμαδίστικο φαγητό…

Την πετύχαμε σε τρελό πανικό, αφού όπως μας εξηγεί αυτή την περίοδο γίνονται όλα τα editorial για τα τεύχη Σεπτεμβρίου των περιοδικών μόδας και είναι συνεχώς από πλατό σε πλατό για φωτογράφηση. Η Νάσια έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με το ιταλικό Elle και το Cosmopolitan, ενώ έχει δουλέψει για την Armani Jeans, αλλά και για τον οίκο Versace.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις δίαιτα για να χάσεις κιλά;

Δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάποια δίαιτα! Από το Λύκειο έχω διατηρήσει σχεδόν το ίδιο βάρος, ίσως με 2 κιλά πάνω-κάτω ανά διαστήματα.

Ποιος είναι για εσένα ο ορισμός της σωστής διατροφής;
Το φαγητό της μαμάς! Πάντα όταν επιστρέφω σπίτι μετά από κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, απολαμβάνω το φαγητό της μαμάς!

Περίγραψε μου μια τυπική μέρα σου; Ποια είναι η διατροφή σου;
Ακολουθώ απλούς κανόνες! Τρώω πάντα πρωινό, το μεσημέρι θα φάω συνήθως κάτι ελαφρύ π.χ. μια σαλάτα κοτόπουλο μιας και μετά το lunch break επιστρέφω στη δουλειά. Το βράδυ απολαμβάνω ένα ωραίο dinner, όπως ψάρι με σαλάτα και cous cous μαζί με ένα ποτήρι κρασί. Α, και πίνω άφθονο νερό!!

Τι έχεις πάντα μαζί σου όταν είσαι στη δουλειά;
Έχω πάντα στην τσάντα μου φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Υπάρχουν fitness μυστικά που ακολουθείς για να είσαι πιο fit;
Ένα από τα μυστικά είναι μικρές ποσότητες φαγητού ανά τρεις ώρες περίπου. Και δεν τρώω πολύ αργά το βράδυ!! Επίσης, όταν θέλω πολύ κάτι φροντίζω να το τρώω χωρίς ενοχές! Όλα είναι θέμα ισορροπίας.

Αλλάζει κάτι στη διατροφή ή τη γυμναστική σου ένα 24ωρο πριν από μια φωτογράφηση;
Όχι! Συνήθως πριν από μια φωτογράφηση φροντίζω να ξεκουράζομαι και να κοιμάμαι αρκετά!


Κάθε γυναίκα έχει και τη διατροφική της αμαρτία, αλμυρή ή γλυκιά! Ποια είναι η δική σου;

Τρώω σχεδόν τα πάντα, έχοντας μεγάλη αδυναμία στην pizza και στα παγωτά. Φυσικά όμως και προσέχω τι τρώω!

Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική;
Παίζω τένις, κάνω box και πηγαίνω για τρέξιμο. Απολαμβάνω πάντα να τρέχω σε εξωτερικούς χώρους. Καθαρίζει το μυαλό μου και με γεμίζει ενέργεια. Επιπλέον είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γυμνάζομαι ακόμη κι όταν ταξιδεύω!

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν πιστές στη γυμναστική και γρήγορα εγκαταλείπουν. Έχεις κάποιο fitness μυστικό για να μην τα… παρατάς;
Όταν αρχίσεις να γυμνάζεσαι και βλέπεις αποτέλεσμα (όχι μόνο στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχολογία σου), νομίζω είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσεις.

Συνέντευξη στο Λευτέρη Σαββίδη

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Sara Sampaio
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More