Η Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη μας μεταφέρουν την ενέργεια των Ολυμπιακών Αγώνων…

Απόψε είναι η μεγάλη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα κορίτσια μας, οι πρωταθλήτριες του Beach Volley Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη είναι ήδη στο Λονδίνο και μας μεταφέρουν τις σκέψεις, τις εικόνες και… τις μυρωδιές από την Ολυμπιακή πόλη!

Το TLIFE εξασφάλισε λοιπόν για εσένα τις καλύτερες ανταποκρίτριες των φετινών Ολυμπιακών αγώνων. Διάβασε το blog τους και δες φωτογραφίες από την αποστολή.

“Καλησπέρα πλέον από το Ολυμπιακό χωριό του Λονδίνου! Τον τελευταίο καιρό έχω χάσει την επαφή μου με το χρόνο, δικαιολογημένα νομίζω!

Την Παρασκευή που μας πέρασε γυρίσαμε από την Αυστρία που ήταν το τελευταίο παγκόσμιο σιρκουί πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες και το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε στην Κεραμωτή Καβάλας για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Θέλαμε λίγο πριν φύγουμε για Λονδίνο να αλλάξουμε παραστάσεις και να φύγουμε με χαμόγελο γι’ αυτό το «μεγάλο ταξίδι».

Όντως έτσι έγινε, κατακτήσαμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα για 5η φορά εγώ και 6η η Μαρία και φύγαμε με χαμόγελα από την Κεραμωτή με προορισμό την Αθήνα. Βέβαια εκεί μείναμε λίγες μόνο ώρες καθώς το πρωί της Δευτέρας αναχωρήσαμε για Αγγλία με όλη την Ολυμπιακή ομάδα!


*Με όλη την ομάδα στο αερδρόμιο για το Λονδίνο

Από εδώ και πέρα, Λονδίνο, Ολυμπιακό χωριό, ζούμε τη μαγική αυτή γιορτή του αθλητισμού…!”

Βίκυ

“Φτάσαμε λοιπόν στο χωριό που είναι πολύ αγαπημένη κατάσταση…


*Τα δωμάτια των Ελλήνων και των Κυπρίων στην Ολυμπιακή πόλη του Λονδίνου ξεχωρίζουν

Το σημείο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το εστιατόριο. Τεράστιο, με διαφορετικές κουζίνες. Όλοι περνάνε κάποια στιγμή και έχουμε δύο αγαπημένα παιχνίδια την ώρα του φαγητού.

Το ένα είναι να μαντεύουμε τι άθλημα κάνει ο καθένας, από τη σωματική διάπλαση και τη χώρα που εκπροσωπεί. Το άλλο είναι να ψηφίζουμε τον ομορφότερο και τον πιο άσχημο ρουχισμό.

Έχει πολύ ενδιαφέρον… Μέχρι τώρα έχουμε βρει την χειρότερη, παραπάνω το ντοκουμέντο. Έβαλα τη Βίκυ να ποζάρει για να μην καρφωθούμε!”

Μαρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BLOG ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΔΩ

Read More

And More