FRACTORA: Η νέα μέθοδος για αποτελεσματική σύσφιξη σε όλο το σώμα

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος αισθητικής υπόσχεται να σε απαλλάξει από την ενοχλητική χαλάρωση στα πόδια, την κοιλιά, τα μπράτσα, αλλά και να διορθώσει την κυτταρίτιδα. Λέγεται Fractora και ο πλαστικός χειρουργός εξηγεί τον τρόπο που γίνεται, πως λειτουργεί και αν πονάει. Και, ναι, αν σε ενδιαφέρει προλαβαίνεις μέχρι να φορέσεις το μαγιό σου να δεις αποτελέσματα…

/

“Ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η εσωτερική επιφάνεια στα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών και των γονάτων, καθώς και η περιοχή της κοιλιάς, αναζητούν λύση στο πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης με την πρωτοποριακή αυτή θεραπεία” εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.

Πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για μια μέθοδο που χρησιμοποιεί τις ραδοσυχνότητες και ονομάζεται Fractora Plus! Το Fractora Plus χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας έτσι, μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα.

/
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Διάβασε περισσότερα για τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων και που μπορεί να εφαρμοστεί. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Τι καινούριο φέρνει;
Η εφαρμογή Fractora Plus έχει αναπτυχθεί με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Πραγματοποιώ, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία αυτή διοχετεύει την ενέργεια με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι καμία περιοχή δεν θα δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται, βελτιστοποιώντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα του.

Για ποιους ενδείκνυται;
Η θεραπεία Fractora Plus απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος.

/
ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Βραχιονοπλαστική! Η επέμβαση που θα σε απαλλάξει από τα ενοχλητικά πλαδαρά μπρατσάκια [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Για ποια σημεία του σώματος να το κάνω;
Το Fractora Plus ενδείκνυται για τη σύσφιγξη δύσκολων περιοχών όπως είναι τα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των ποδιών και η περιοχή της κοιλίας – ακόμη και αμέσως μετά από περίοδο εγκυμοσύνης – καθώς και άλλων περιοχών του σώματος που χρειάζονται σύσφιγξη. Επίσης συνιστάται για την αντιμετώπιση της γήρανσης και της κακής υφής της επιδερμίδας, όπως και για περιπτώσεις κυτταρίτιδας.

/
ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ: Dermaroller! Μια νέα μέθοδος χωρίς νιστέρι για πιο σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς κυτταρίτιδα [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Πονάει η μέθοδος;
Ο πλαστικός χειρουργός διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως “μετά την εφαρμογή της μεθόδου, μπορεί να εμφανισθεί κάποιο ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στην περιοχή της θεραπείας, το οποίο όμως υποχωρεί σε μερικές ώρες.”!

Πόσο σύντομα θα δω αποτέλεσμα;
Ο ακριβής αριθμός συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την εξατομικευμένη αξιολόγηση των αναγκών του κάθε ασθενούς από τον γιατρό. Συνήθως, συνιστώνται έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες. Εάν, ωστόσο, το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης δεν είναι πολύ σοβαρό, απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες και σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

/
ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Κοιλιοπλαστική! Απόκτησε την τέλεια κοιλιά… [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Fractora και για το πρόσωπο
Η θεραπεία πραγματοποιείται και στο πρόσωπο στα σημεία που εμφανίζεται χαλάρωση, με το αντίστοιχο Fractora Firm, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, το άνω και κάτω βλέφαρο, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το σαγόνι και ο λαιμός.

* Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

Read More

And More