Ready For The Beach! Ένα πρόγραμμα δίαιτας και γυμναστικής για να χάσεις 12 πόντους…

Πώς θα σου φαινόταν αν μέχρι τις αρχές Ιουνίου έχανες 12 πόντους από όλα τα σημεία του σώματος (μέση, κοιλιά, περιφέρεια και γοφούς), αλλά και τέσσερα κιλά; Δεν θέλει κόπο (πολύ!), θέλει τρόπο. Το TLIFE επιστρατεύει τους ειδικούς της διατροφής και της γυμναστικής σε ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων που υπόσχεται να σε βοηθήσει να μπεις στο μαγιό σου πιο αδύνατη από ποτέ.

Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθλητικής Διατροφής Μαριέττα Μαρκούση έχει ετοιμάσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής διάρκειας τριών εβδομάδων για να ξέρεις τι πρέπει να φας! Την ίδια ώρα η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη έφτιαξε μόνο για εσένα ένα εντατικό πρόγραμμα εξάσκησης PILATES, επίσης τριών εβδομάδων. Ο fitness συνδυασμός που αδυνατίζει και χαρίζει σφριγηλό και σέξι σώμα.

/
1η εβδομάδα
Για να δεις το διαιτολόγιο κάνε “κλικ” εδώ
Για να δεις τις ασκήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Ξεκίνα από την πρώτη εβδομαδα με ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής που προβλέπει, εκτός φυσικά από τα βασικά γεύματα και τα σνακ που πρέπει να έχεις μαζί σου πριν και μετά τη γυμναστική. “Η σωστή διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική σε άτομα που κάνουν pilates καθώς θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την αντοχή τους αλλά και να πετύχουν σωστή μυϊκή αποκατάσταση και συνεπώς καλύτερη εικόνα σώματος” εξηγεί η διαιτολόγος.

Δες το πρόγραμμα διατροφής της πρώτης εβδομάδας με ένα “κλικ”
εδώ.

Diet Tip: Μην ξεχνάς πως το Α και το Ω αφού ξεκινήσεις γυμναστική είναι η σωστή αναπλήρωση υγρών, η οποία θα πρέπει να είναι στο 150% (!!!) των απωλειών. Δηλαδή χάνεις 1 λίτρο νερό, φρόντισε να πιεις 1.5 λίτρο στη συνέχεια!!

Get moving…
Η διατροφή μπορεί να παίζει καθοριστικό ρόλο για το τέλειο σώμα, όμως για να είσαι σε άψογη φόρμα με το που θα σκάσει το καλοκαίρι πρέπει να κάνεις και γυμναστική! Ευτυχώς, η Μάντη είναι εδώ στο TLIFE ώστε να σου μάθει απλές ασκήσεις που θα σε οδηγήσουν με εγγυημένη επιτυχία σε πιο γυμνασμένο και αδύνατο σώμα!

Η πρώτη εβδομάδα PILATES ξεκινά δυναμικά με ασκήσεις που στοχεύουν σε όλο το σώμα. Γύμνασε γλουτούς, σφίξε μηρούς και τόνωσε την κοιλιά σε ένα σετ ασκήσεων που θα πρέπει να σε συντροφεύει το λιγότερο πέντε φορές την εβδομάδα. Προγραμμάτισε λοιπόν μία ώρα την ημέρα για τη γυμναστική σου!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Gym Tip: Μοίρασε τις ημέρες της γυμναστικής σου μέσα στην εβδομάδα, προσπαθώντας να αφήνεις μια μέρα κενή ενδιάμεσα. Έτσι θα δώσεις χρόνο στο σώμα σου να προσαρμοστεί στην αλλαγή.

/
2η εβδομάδα
Για να δεις το διαιτολόγιο κάνε “κλικ” εδώ
Για να δεις τις ασκήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Σσσσσ! Αυτό είναι το δικό σου μυστικό ώστε, τελειώνοντας και η τρίτη βδομάδα γυμναστικής και διατροφής να δεις στη μεζούρα και βέβαια στα ρούχα σου τη θεαματική αλλαγή! Αν είσαι επιμελής FIT μαθήτρια θα έχεις χάσεις τρεις πόντους από τη μέση, τρεις από την κοιλιά, άλλους τόσους από την περιφέρεια και τρεις από τους γοφούς (τα πόδια)! Δεν ακούγεται δελεαστικό;

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια με το δεύτερο μενού διατροφής. Το θετικό με αυτό το πρόγραμμα είναι πως η δίαιτα δεν σε αφήνει να πεινάς, ενώ αν φροντίζεις να πίνεις πολλά νερά το αποτέλεσμα θα φανεί και στο λαμπερό (αποτοξινωμένο μέσω της εφίδρωσης) δέρμα σου.

Δες το πρόγραμμα διατροφής της δεύτερης εβδομάδας με ένα “κλικ” εδώ.

Diet Tip: Το επαρκές «γέμισμα» των αποθηκών του οργανισμού σε γλυκογόνο (υδατάνθρακες) κυρίως πριν την έναρξη της άσκησης είναι πολύ σημαντικό για να δεις αλλαγή στο σώμα. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της διαιτολόγου σε ό, τι αφορά τα σνακ πριν και μετά την PILATES και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Get moving…
Νέο διαιτολόγιο, ολοκαίνουριες ασκήσεις γυμναστικής! Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη έφτιαξε τη συνέχεια της εξάσκησης που σε προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Ακολούθησε τις οδηγίες της και κάνε τις ασκήσεις πέντε φορές την εβδομάδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Gym Tip: Μην ξεχνάς να κάνεις τις διατάσεις σου στο τέλος της άσκησης. Είναι κάτι σαν… επανάληψη για τους μύες σου, αλλά και ο τρόπος να αποφύγεις πιασίματα, τραβήγματα και ενοχλήσεις την επόμενη μέρα.

/
3η εβδομάδα
Για να δεις το διαιτολόγιο κάνε “κλικ” εδώ
Για να δεις τις ασκήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Φτάνοντας στην τρίτη πια εβδομάδα, θα έχεις την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα για την παραλία του TLIFE. Mην ξεχνάς πως η διατροφή σου είναι ισορροπημένη και δεν σε αφήνει να στερηθείς τίποτα! Αυτό, σε συνδυασμό με τη γυμαστική σου πέντε φορές την εβδομάδα είναι το κλειδί για να τα καταφέρεις.

Δες το πρόγραμμα διατροφής της τρίτης εβδομάδας με ένα “κλικ” εδώ

Diet Tip: Από τα πιο σημαντικά σε ένα συνδυαστικό πρόγραμμα γυμαστικής με διατροφή είναι η αναπλήρωση των μυϊκών απωλειών ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το τέλος της άσκησης. Αυτός είναι και ο σκοπός των ειδικών σνακ που περιλαμβάνει κάθε μενού πριν και μετά τη γυμναστική. Με απλά λόγια πρέπει να δώσεις τροφή στους μύες σου που έκαναν και κάνουν τόση δουλειά για να βγεις κούκλα στην “πλάζ”!

Get moving…
Είσαι μια ανάσα από το νέο καλοκαιρινό σου σώμα! Αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Μάντης Περσάκη και οι κόποι σου θα αποδώσουν. Το τρίτο σετ ασκήσεων είναι και αυτό μοιρασμένο σε όλο το σώμα για να γυμναστείς ομοιόμορφα σε χέρια, κοιλιά, γλουτούς και πόδια.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ”
ΕΔΩ

Gym Tip: Μην βιάζεσαι να εκτελέσεις τις ασκήσεις! Το ζήτημα είναι να τις κάνεις σωστά και αργά, για να προλάβουν οι μύες να κάνουν τη σύσπαση που χρειάζεται για να γυμναστούν και να σου προσφέρουν πιο όμορφο σώμα!

Το μόνο που μένει τώρα να ευχηθούμε είναι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Read More

And More