Αγόρασε τα αγαπημένα σου Reebok στα Intersports και κέρδισε δωρεάν Fitness μαθήματα Les Mills

Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στο fitness routine σου και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Τι θα έλεγες να μπεις σε ένα κατάστημα Intersport Ελλάδος και να βρεις τα παπούτσια, τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι;

Με κάθε αγορά Reebok από ένα κατάστημα Intersport Ελλάδος κερδίζεις τρία δωρεάν μαθήματα Fitness Les Mills στο γυμναστήριο που βρίσκεται πιο κοντά σου.

Γιατί κάθε σταγόνα μετρά…
1. Μπαίνεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Intersport Ελλάδος με ένα κλικ εδώ και τσεκάρεις τα νέα παπούτσια της Reebok ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Reebok.

2. Αγοράζεις το αγαπημένο σου από το πλησιέστερο κατάστημα και παίρνεις ένα εκπτωτικό κουπόνι* για τα διάσημα μαθήματα Fitness Mills. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τρία Fitness μαθήματα εντελώς δωρεάν.

3. Στη συνέχεια μπαίνεις εδώ για να βρεις τα συμμετέχοντα γυμναστήρια και να επιλέξεις εκείνο που βρίσκεται πιο κοντά σου.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις γυμναστική…

*Η προσφορά για να πάρεις το κουπόνι από τα Intersport Ελλάδος για τα 3 δωρεάν Workouts ισχύει για οποιαδήποτε αγορά Reebok ανεξαρτήτως ποσού, από 13 έως 31 Οκτωβρίου.

Είσαι ήδη μέλος της παρέας των Les Mills;
Τα ομαδικά fitness μαθήματα Les Mills έχουν γίνει το gym trend σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα. Πρόκειται για fitness classes με πιστοποιημένες ασκήσεις που προσφέρουν ενδυνάμωση, αδυνάτισμα, τόνωση και σμίλευση του σώματος, με θεαματικά αποτελέσματα.

Αν είσαι ήδη μέλος σε ένα από τα Les Mills ή θέλεις να τα δοκιμάσεις, μπορείς συμπληρώνοντας 3 workout να πάρεις ένα κουπόνι αξίας 10€* για τις αγορές σου στα καταστήματα Intersport Ελλάδος. Αναζήτησε το κουπόνι σου από τον instructor του γυμναστηρίου σου ή με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

*Η προσφορά για το κουπόνι αξίας 10€ από κάποιο γυμναστήριο Les Mills ισχύει από 13 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και για αγορές 50€ και άνω.

Τα νέα παπούτσια της Reebok
Ένα καλό παπούτσι είναι το Α και το Ω στη γυμναστική σου. Γι’ αυτό η Reebok προτείνει τη νέα σειρά fitness παπουτσιών στην αντρική και τη γυναικεία σειρά.

Το ZRX TR, είναι εμπνευσμένο από τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων ZRated, προσφέρει ανώτερο κράτημα και έλεγχο.

Το STUDIO CHOICE MID, παρέχει ευελιξία και μεγαλύτερη σταθερότητα στο πόδι, διατηρώντας παράλληλα την υποστήριξη και την απορρόφηση των κραδασμών.

Read More

And More