Amanda Seyfried! Πώς παραμένει αδύνατη; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η όμορφη Amanda είναι σίγουρα κρυφός πόθος εκατομμυρίων ανδρών και αυτό είναι συνάρτηση εκτός από το όμορφο πρόσωπο και μιας καλλίγραμμης σιλουέτας. Πόσο καταπιεστικό είναι για τον τρόπο ζωής της ένα αδύνατο σώμα; Ποιες “θυσίες” κάνει προκειμένου να μπορεί να παίρνει ρόλους στη μεγάλη οθόνη; Η πρωταγωνίστρια της μεταφοράς του επικού έργου “Οι Άθλιοι” του Βίκτωρος Ουγκώ στον κινηματογράφο δίνει όλα τα fitness μυστικά της.

Η “ωμή” αλήθεια στη διατροφή της
Λατρεύει το φαγητό. Δεν υπάρχουν άνθρωποι άλλωστε που να μπορούν να ισχυριστούν το αντίθετο χωρίς να… μεγαλώσει η μύτη τους. Οι κανόνες όμως είναι αυστηροί, αν θέλεις να παραμείνεις στο παιχνίδι της showbiz. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της; “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ” απαντά η πανέμορφη ηθοποιός και εξομολογείται πως δεν είναι από τα κορίτσια που παραμένουν skinny χωρίς κόπο.

Η γλυκιά κόρη της Merryl Streep στο απολαυστικό musical “Mamma Mia”, ήρθε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο αδύνατο σώμα της. Ένα αποτέλεσμα που σαφώς και δεν ήρθε χωρίς προσπάθεια.
Η Amanda αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως συχνά ακολουθεί ωμοφαγική διατροφή (δηλαδή καταναλώνει μόνο φυσικές τροφές, χωρίς καμία επεξεργασία, ούτε καν ψήσιμο). Όπως αναφέρει στο Esquire δεν το απολαμβάνει κιόλας: “Είναι δύσκολο! Και με έναν τρόπο άθλιο… Τι είχα εχτές για μεσημεριανό; Σπανάκι. Σκέτο σπανάκι με ξηρούς καρπούς” αναφέρει περιγράφοντας γλαφυρά την αυστηρή διατροφή που την διατηρεί σε φόρμα.

Για όλα φταίει το Hollywood
Η ξανθιά πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας “Οι Άθλιοι” το δηλώνει ξεκάθαρα. Αν δεν ήταν το Hollywood δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση τόσο αδύνατη. “Αν δεν έτρεχα και δεν έκανα γυμναστική δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παρέμενα τόσο αδύνατη” αναφέρει στο περιοδικό Glamour. “Όμως είμαι αναγκασμένη να παραμένω σε άψογη φόρμα, ακριβώς επειδή είμαι ηθοποιός. Είναι “διεστραμμένο”, όμως δεν θα έπαιρνα τους ρόλους αλλιώς. Αν για παράδειγμα είχα λίγα περισσότερα κιλά, δεν νομίζω πως θα με επελεγαν για το “Mamma Mia”

Γυμναστική με τον Celeb Expert…
Πριν από 2-3 χρόνια η Amanda συνάντησε τον διάσημο personal trainer Harley Pasternak! Ο γυμναστής των Halle Berry, Lady Gaga, Megan Fox και Milla Jovovich, ανέλαβε προσωπικά την γυμναστική της όμορφης 27χρονη. Το φημισμένο πρόγραμμα του Pasternak, φέρει τον τίτλο 5 factor και είναι ένας συνδυασμός γυμναστικής και διατροφής, που αν κρίνουμε από την απήχηση στο αμερικάνικο Star System, κάνει θαύματα.

Το κλειδί όπως καταλαβαίνεις είναι ο αριθμός πέντε. Πέντε γεύματα την ημέρα, με πέντε βασικά συστατικά σε κάθε ένα από αυτά – πρωτεΐνη χαμηλή σε λιπαρά, καλούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και ροφήματα χωρίς ζάχαρη. Ακούγεται επίσης “περιοριστικό”; Αν το συγκρίνεις με την ωμοφαγία, τότε μάλλον είναι κάτι που η Amanda μπορεί να ακολουθήσει πολύ πιο εύκολα. Και το καλύτερο; Η 5 Factor Diet έχει “Free Day” για να ξεδίνει…

Ποιο είναι όμως το μυστικό για να βλέπει διαρκώς αλλαγή στο σώμα της με τη γυμναστική; Την απάντηση έχει ο personal της Amanda: “Για να εξακολουθήσει το σώμα σου να αλλάζει, πρέπει και το πρόγραμμα γυμναστικής σου να αλλάζει”.

Μάθε περισσότερα για την 5 Factor Diet εδώ. Κάνε κλικ εδώ για να δεις και να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου το μενού μιας ολόκληρης εβδομάδας.


Σκυλίσια (ζωή) γυμναστική…

Πολύ πριν όμως μπει στη ζωή της ο personal trainer, δίπλα της στη γυμναστική ήταν πάντα ο αγαπημένος της σκύλος Finn! Που την χάνεις, που την βρίσκεις σε πεζοπορία μαζί με το αξιολάτρευτο αυστραλέζικο ποιμενικό. Σε κάθε περίπτωση η Amanda έχει ένα moto για τη γυμναστική. “Όταν δεν εργάζομαι, γυμνάζομαι!” Και για να το καταφέρει αυτό επιστρατεύει εκτός από τον σκύλο της και όποιον φίλο μπορεί να την συνοδεύσει σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, αφού κάτι τέτοιο “το κάνει πιο εύκολο!”

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Camille Belle
Σόφη Πασχάλη
Jessica Simpson

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More