Camille Belle! Ποια είναι τα μυστικά διατροφής μιας καλλονής; Τι γυμναστική κάνει;

Ανήκει και αυτή στη γενιά των ηθοποιών που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στα studio του Hollywοod, όταν ήταν ακόμη παιδιά. Ίσως τη θυμάσαι από το θρίλερ “When A Strnager Calls” που έκανε την έντρομη baby sitter… Με τα χρόνια η 26χρονη πλέον ηθοποιός έχει εξελιχτεί σε fashion icon – η μαμά της άλλωστε ήταν σχεδιάστρια μόδας – ενώ ψηφίστηκε στην πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο όμορφα πρόσωπα για το 2010.

Με αναλογίες 81 – 59 – 84 εκατοστά, θα μπροούσες να πεις πως… κάτι ξέρει από σωστή διατροφή. Έχει μυστικά η όμορφη Camille για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της; Ποια είναι η σχέση της με το χορό και τη μαγειρική; Μάθαμε τα fitnes μυστικά της και τα μοιραζόμαστε μαζί σου…

Γυμναστική και διατροφή για… oscar!
Μια από τις ταινίες που έκαναν ακόμη πιο διάσημη της Camille (είπαμε είναι παιδί θαύμα και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινία από πιτσιρίκι) είναι το Thriller “When A Stranger Calls”, όπου κάνει την Baby Sitter και βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ξένο ψυχοπαθή που της κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, για τις ανάγκες της ταινίας έπρεπε να κάνει μήνες γυμναστική.

“Η Jill (ο χαρακτήρας στην ταινία) είναι αθλήτρια στίβου. Εγώ πάλι δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου στο ταπί. Έπρεπε όμως για τον ρόλο να “φουσκώσω” λίγο, να γυμναστώ ώστε να έχω πιο αθλητικό σώμα” εξηγεί. Ποιο ήταν το πρόγραμμά της πριν υποδυθεί την Jill;

– Δύο φορές την εβδομάδα, για μία ώρα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια τρέξιμο. Άλλωστε εκτός από τη φυσική της κατάσταση θα έπρεπε να μάθει την τεχνική του αθλήματος και τον τρόπο να τρέχει σωστά.

– Και φυσικά, σαν κανονική αθλήτρια έπρεπε να καταναλώνει τόνους πρωτεϊνης, από shake πρωτεΐνης μέχρι χορταστικά γεύματα με άπαχο κρέας, αυγό και κοτόυπουλο καθημερινά.

Dancing with.. Camille
Και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό! “Κυριολεκτικά τα jean μου γέμισαν μύες. Ένιωθα σαν μηχανή” αναφέρει για το σώμα της μετά από τη γυμναστική… αθλήτριας. Όμως η καρδιά της Camille ανήκει στο χορό. Ο χορός υπάρχει στη ζωή της από την εποχή που ήταν ακόμη μαθήτρια. Και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται! “Έπρεπε να επιστρέψω στο χορό, ώστε να μαλακώσουν οι μύες του σώματος και να μακρύνουν” αναφέρει για την περίοδο μετά την ταινία.

Πριν ένα χρόνο βρέθηκε στην Ινδία για την τελευταία της ταινία Speedy Singhs και διασκέδασε απίστευτα τις σκηνές Bollywood! “Είμαι χορεύτρια όλη μου τη ζωή και το να μαθαίνω νέες φιγούρες και βήματα ήταν συναρπαστικό” αναφέρει στην εφημερίδα “The Indian Express”!


Yoga… αγάπη μου!

H Camille λατρεύει την Hatha Yoga… και όπως δηλώνει στο περιοδικό People, το “κόλλημά” της δεν έχει να κάνει μόνο με την εξάσκηση: “Είναι ένα μείγμα μεταξύ φυσικής άσκησης και διαλογισμού. Με βοηθά να ισορροπώ”! Άλλωστε οι ώρες που περνά στο matt της yoga λειτουργούν και χαλαρωτικά: “Η δουλειά μπορεί να γίνει καταπιεστική κάποιες φορές” εξηγεί. “Είναι ωραίο να μπορείς να βγεις από όλο αυτό και να χαλαρώσεις”!


Μαγειρεύοντας με μια star

Αν ψάχνεις για την περίεργη δίαιτα ή την ιδιαίτερη διατροφική συμπεριφορά ίσως απογοητευτείς. Η Miss Belle είναι απλά οπαδός του καλού φαγητού. Λατρεύει να μαγειρεύει και να απολαμβάνει τις δημιουργίες της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τρυπώνοντας στο προσωπικό της profil στο twitter βρήκαμε μια σειρά από πιάτα που ετοιμάζει για εκείνη και την οικογένειά της…

Και μπορεί στην καθημερινότητά της να αρκείται σε ένα σαντουιτσάκι, με μπαγκετούλα και ένα εσπρέσο στο χέρι και έτοιμη για μια ακόμη ημέρα “εργασίας και χαράς”!

Όταν όμως έχει χρόνο απολαμβάνει ένα λουκούλειο πρωινό με αυγά ποσέ, αβοκάντο, μαγιονέζα και ένα wrap τορτίγιας. Σαν αυτό που ανέβασε στο twitter της με τίτλο “Κυριακάτικο πρωινό”!

Όταν πάλι βρεθεί με συγγενείς και φίλους για φαγητό, ε, τότε το γεύμα παίρνει διαστάσεις βασιλικού τραπεζιού. Η απόδειξη; Μα φυσικά και πάλι στο twitter… Αυτό είναι το μπουφέ με τα εκλεκτά εδέσματα από το τραπέζι που απόλαυσε με δικά της πρόσωπα για να γιορτάσουν το Thanksgiving.

Και δεν τα απολαμβάνει απλά… τα μαγειρεύει κιόλας. Πριν μερικές μέρες και με αφορμή πάλι το Thanksgiving μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια παραδοσιακή συνταγή. “Ναι! Λατρεύω να μαγειρεύω! Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές είναι η Pecan Pie του παππού μου.” Kάνε κλικ εδώ και δες πώς θα την ετοιμάσεις κι εσύ…

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Liv Tyler
Σόφη Πασχάλη
Jessica Simpson

Michelle Obama
Sienna Miller
Λάουρα Νάριες


And More