Katy Perry! Ζηλεύεις το σώμα της; Μάθε τι τρώει και τι γυμναστική κάνει…

Μπορεί να την έχεις δει με πόδια γαζέλας, με μπλε ή ροζ μαλλιά και τεράστιες βλεφαρίδες στα χρώματα στης αστερόεσσας, όμως το γεγονός είναι ένα. Εκτός από την ξεχωριστή φωνή και την τεράστια καριέρα η Katy έχει και μια ζηλευτή σιλουέτα. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να βρούμε τι είναι αυτό που κάνει η Miss Perry για να διατηρείται σε φόρμα!

“Προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι! Είμαι 28 ετών. Ο μεταβολισμός μου στα 23, όταν και ξεκίνησα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνει πολλές παρασπονδίες. Όσο πλησιάζεις στα 30, το σώμα σου αλλάζει. Οπότε το έχω πάντα στο μυαλό μου” αναφέρει και αναρωτιέσαι: “Σιγά τη διαπίστωση…” μη βιάζεσαι! Διάβασε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της, δες τα πολύτιμα tweets που σου δίνουν στοιχεία για τις συνήθειές της και θα μάθεις πολλά!

Το πρόγραμμα διατροφής μια πολυάσχολης star…
“Μετά τη συνέντευξη αυτή θα πάω να απολαύσω ένα πλούσιο πρωινό” ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone. Ο λόγος, πως βρίσκεται σε αυστηρό πρόγραμμα κάθε φορά που είναι σε περιοδεία. “Είμαι σε πρόγραμμα γευμάτων, το οποίο είναι απαίσιο…”

Και μπορεί να είναι επαγγελματίας που προσέχει τη διατροφή της, όμως δεν θα πει όχι και σε κάποιον πειρασμό. “Τις Κυριακές έχω cheat day (μέρα που “κλέβει”) και τότε ‘ξεσαλώνω’ με burgers”! Ναι, το κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει συνέπειες. “Στη συνέχεια θα γυμναστώ, θα πάω σε μάθημα ορθοφωνίας, θα κάνω μια σειρά από πρόβες και δοκιμαστικά για τα χορευτικά του show, θα γυρίσω σπίτι και θα ασχοληθώ με πιο τεχνικά ζητήματα που αφορούν την παραγωγή” εξηγεί για το πολυάσχολο πρόγραμμά της. “Είναι φορές που αισθάνομαι σαν να προετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς αγώνες”

Λατρεύει την 5 Factor Diet
Αν και δεν το έχει δηλώσει επίσημα, η Katy φαίνεται πως είναι fan της διάσημης διατροφής του Harley Pasternak, celebrity personal trainer, την περίφημη 5 Factor Diet! Ουσιαστικά το μυστικό της είναι γρήγορα υγιεινά γεύματα με απλά υλικά και πολλά και μικρά γεύματα. Όπως δήλωσε μάλιστα στο αμερικάνικο People, τον τελευταίο καιρό το έχει ρίξει στα light με ελαφριές σούπες, ψητό κοτόπουλο, δημητριακά ολικής όπως το κινόα και ψητά σπαράγγια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει τους φυσικούς χυμούς – που για να πούμε την αλήθεια έχουν γίνει huge trend στην Αμερική για όλες τις celebrity, με τα εν λόγω καταστήματα πώλησης φρέσκων χυμών να κάνουν χρυσές δουλειές – επιλέγει συχνά νερό καρύδας και ρυθμίζει τη διατροφή της με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.

Μυστικό διατροφής: Όπως διαβάζουμε το τρικ της για αν αποφύγει τα πολλά λιπαρά είναι το εξής! Κάθε φορά που ζητάει απολαυστικό μεξικάνικο, φροντίζει να επιλέξει αντί για burger, chili con carne ή πιο βαριά πιάτα, μια quesadilla με γαλοπούλα, μαύρα φασόλια και τυρί χαμηλών λιπαρών.

Τα μυστικά γυμναστικής της
Η Katy συμφωνεί, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, πως η γυμναστική μπορεί να γίνει πολύ… βαρετή και προβλέψιμη. Γι’ αυτό δεν θα τη βρεις σε κάποιο γυμναστήριο να ιδρώνει σε πόζες yoga και pilates ή να σηκώνει βάρη. “Κάθε φορά που είμαι σε περιοδεία, βρίσκομαι επί σκηνής για δύο ολόκληρες ώρες, πέντε ημέρες την εβδομάδα, οπότε αυτό με διατηρούσε σε φόρμα” εξηγεί.

Τι συμβαίνει όμως τις μέρες που δεν είναι on tour!!? “Αλλιώς κάνω αρκετή πεζοπορία. Είμαι εθισμένη στο να μετρώ τα βήματα που κάνω με το πεδόμετρο (ηλεκτρονική συσκευή που μετρά παλμούς της καρδιάς και βήματα που κάνεις όσο περπατάς) που που φοράω στο μπράτσο.” Ακόμη και στην πεζοπορία η Katy με έναν τρόπο… εργάζεται! “Κάθε φορά που πάω για πεζοπορία, προσπαθώ να ακούω καινούρια κομμάτια” αναφέρει “Για παράδειγμα πρόσφατα έβαλα το νέο album της Beyonce και μια νέα κοπέλα που λέγεται Sky Ferreira”

Fitness μυστικό: Η Katy λατρεύει όμως και ένα ακόμη… σπορ! Το σχοινάκι. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε από τους ειδικούς που φροντίζουν για τη γυμναστική της, είναι σχεδόν πρωταθλήτρια στο σχοινάκι, ενώ τρελαίνεται να μαθαίνει νέες κινήσεις με αυτό. Άλλωστε το σχοινάκι είναι τόσο πρακτικό, που μπορεί να το έχει μαζί της όπου και αν βρίσκεται.

Τα tweets της Katy περί διατροφής…

Όμως εμείς δεν αρκεστήκαμε στα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς ή έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της. Κάναμε για μια ακόμη φορά τον Ηρακλή Πουαρώ στα social media και ξετρυπώσαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σχέση της Katy με τη διατροφή.

“Είμαι μεγάλη fan αυτών των συμπληρωμάτων και βιταμινών” αναφέρει με τρεις σακούλες συμπληρώματα διατροφής, μπορεί και να τρομάξει κανείς! Αλλά είμαστε σίγουροι πως η Katy τα χρησιμοποιεί με σύνεση!

Η τρανή απόδειξη πως όταν η Katy λαχταρήσει κάτι νόστιμο, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να το αποκτήσει. Όπως για παράδειγμα αυτό το απολαυστικό Hot Dog.


“Μόλις ολοκλήρωσα τις πρόβες. Αντιστέκομαι στην λιγούρα για πίτσα. Ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή μου εδώ;” γράφει η Katy και εννοεί τα αγαπημένα της πατατάτια (για τα οποία πληρώνεται φυσικά για να διαλαλεί ότι τα λατρεύει)!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Shakira
Olivia Wilde
Celebrity Fitness
Quotes

Gisele
Irina Shayk
Karlie Kloss


And More