Leigh Lezark! Δεν κάνει γυμναστική κι όμως είναι μοντέλο. Τα Fitness μυστικά της…

Μπορεί το όνομά της να μοιάζει αδύνατο να το προφέρεις, η σιλουέτα και το διαπεραστικό της βλέμμα όμως αρκούν! Η Leigh είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν αρκούνται στην εικόνα τους… μοιάζουν να ζητούν περισσότερα πράγματα από τη ζωή!

Ποιες είναι οι διατροφικές της συνήθειες; Ποια είναι η feel good κοσμοθεωρία της; Γιατί στο δίλημμα yoga ή γυμναστήριο απαντά αποστομωτικά “τίποτα”;

Το πρωί μοντέλο το βράδυ DJ

Αν και ακούγεται σαν τίτλος από ακατάλληλη για ανήλικους ταινία είναι η φράση που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την Leigh! Όταν λοιπόν βγαίνει από τα studios φωτογράφησης, ποζάροντας για μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους οίκους στον κόσμο, η Leigh ασχολείται με τη μουσική. Είναι DJ και μέλος σε ένα μουσικό σχήμα μουσικών παραγωγών με το όνομα Misshapes, ιδιαίτερα αγαπητού στα clubs της Νέας Υόρκης.

Και με αυτό που λέμε… healthy lifestyle; Η Lezark είναι ειλικρινής. “Η δουλειά μου με αναγκάζει να δουλεύω ως αργά και να βγαίνω έξω συχνά” εξηγεί. “Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν προσέχω τον εαυτό μου”!

Leigh η vegetarian
“Είμαι χορτοφάγος, αλλά προσπαθώ να μην είμαι από εκείνους τους χορτοφάγους που τρώνε μόνο τηγανητά”! Καταλαβαίνεις πως για το καλοσχηματισμένο της σώμα, ένα από τα… μυστικά είναι η απουσία ζωικών λιπαρών ή πιο απλά κρέατος σε κάθε μορφή του!

Το αγαπημένο της γεύμα: Σε ερώτηση, ποιο θα ήταν το ιδανικό τελευταίο της γεύμα απαντά: “Μπορεί να είμαι χορτοφάγος όμως λατρεύω τα φαγητά της Ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving)! Υποκατάστατο γαλοπούλας, γέμιση και πουρέ πατάτας.

Η γλυκιά ενοχή: Εντάξει μπορεί η μέρα της να κατακλύζεται από σαλάτες, φρούτα και ζαρζαβατικά, δεν είπε όμως κανείς ποτέ πως η όμορφη Νεοϋορκέζα δεν έχει αδυναμίες. Και οι δικές της είναι γλυκιές και… συσκευασμένες σε πλαστικό σακουλάκι. Είναι μικρά καραμελάκια σε διάφορα χρώματα.

Και επειδή ένας χορτοφάγος πάντα έχει ανάγκη από έξτρα βιταμίνες, η Leigh δηλώνει πως φροντίζει να παίρνει πολυβιταμινούχα με βιταμίνη D, C, φολικό οξύ και συμπλήρωμα σιδήρου.

Γυμναστική; What?
Έχεις ξανακούσει μοντέλο που να μην γυμνάζεται; Ε, σου συστήνω την Αμερικανή! “Δεν γυμνάζομαι ιδιαίτερα!” εξηγεί η Αμερικανή. “Παίρνω όμως το σκυλάκι μου τoν Edie που με κρατά σε φόρμα αφού τον βγάζω για βόλτα συνέχεια και αφού δεν μπορεί να ανεβοκατέβει σκάλες την κουβαλάω τρεις ορόφους”! Αυτό λοιπόν το ιδιότυπο steps είναι η εξάσκηση που φαίνεται πως κάνει αρκετή δουλειά.

Yoga ή γυμναστήριο; Όπως καλά μπορείς να μαντέψεις η απάντηση είναι κανένα από τα δύο. “Βόλτα με το σκύλο μου είναι αρκετή εξάσκηση για μένα. Άλλωστε το μυστικό της για αυτοπεποίθηση με το σώμα είναι άλλο. “Αν έχεις πίστη στον εαυτό σου, τότε τα πάντα θα δείχνουν υπέροχα πάνω σου” αναφέρει.


Is Plastic Fantastic?

Η Leigh όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει και για πιο δραστικούς τρόπους να κρατήσει μια γυναίκα την εμφάνισή της στα επίπεδα που επιθυμεί. “Αν πρόκειται να με κάνει να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου τότε γιατί όχι;” είναι η απάντησή της στο ενδεχόμενο μια πλαστικής επέμβασης. “Είμαι όμως μόλις 29 – ρώτησέ με ξανά σε μερικά χρόνια” συμπληρώνει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Hayden Panettiere
Kαλομοίρα
Healthy Celebrities
On twitter

Tα μυστικά των star
στην εκγυμοσύνη
Jennifer Aniston
Katy Perry


And More