Lindsay Ellingson! Τα μυστικά γυμναστικής και διατροφής ενός Αγγέλου της Victoria’s Secret

Η Lindsay ανήκει στο λαμπερό team με τα κορίτσια της Victoria’s Secret και αυτό από μόνο του αρκεί για να θέλει κανείς να μάθει τα μυστικά της. Τι γυμναστική κάνει; Ποια είναι τα φαγητά που προτιμά; Ψάξαμε δηλώσεις, βίντεο και social media trucks και να είσαι σίγουρη πως στο τέλος αυτού του άρθρου θα ξέρεις τα πάντα για τα μυστικά της Lindsay…

To παρελθόν μια γυναίκας…
Ένα όμορφο σώμα – τις περισσότερες φορές – κρύβει πίσω του μια ιστορία που δικαιολογεί τέλειες αναλογίες και μηδενικές ατέλειες. Το παρελθόν της Lindsay είναι χορευτικό και εξηγεί πολλά. “Έκανα χορό για 10 χρόνια. Σε ό, τι αφορά τη γυμναστική, δεν μου αρέσει τίποτα που να είναι πολύ σοβαρό” αναφέρει η Lindsay σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Ποια είναι όμως η fitness ρουτίνα της; Μαθήματα hip hop, γυμναστική με βάρη και όργανα στο γυμναστήριο, αλλά και yoga!

Η νέα της gym freak λατρεία!

Πρόσφατα το μοντέλο από την Καλιφόρνια αποκάλυψε πως λατρεύει τη μέθοδο Ballet Beautiful (τυχαίο; Δεν νομίζω!). Στην ουσία πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής βασισμένο στην προπόνηση μιας μπαλαρίνας. “Λατρεύω το μπαλέτο και κάπως έτσι βρήκα τη Mary Helen Bowers (ιδρυτής της μεθόδου Ballet Beautiful). Έψαχνα για καιρό μια δασκάλα χορού έτσι ώστε να επιστρέψω στο χορό και κάπως έτσι την ανακάλυψα” εξηγεί για την πρώτη της επαφή με το Ballet Beautiful. “Είναι εκείνο το είδος εξάσκησης που μπορεί να γίνει πολύ έντονο και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες. Κάπως έτσι έχεις αποτελέσματα σε μερικές μόλις εβδομάδες” συμπληρώνει για τη νέα της gym λατρεία.

“Είναι φορές που εναλλάσσω την εξάσκηση μου μεταξύ Baller Beautiful και Hot Yoga!” εξηγεί για να προσθέσει και τη Hot Yoga στη λίστα με τους τρόπους που διατηρείται σε φόρμα. “Φροντίζω να εναλλάσσω το είδος της εξάσκησης. Μετά από ένα μάθημα μπαλέτου αισθάνομαι εξαντλημένη. Γι’ αυτό κάνω yoga για να τεντώσω τους μύες. Είναι σημαντικό να γυμνάζεις τους μύες ώστε να μακρύνουν και να λεπτύνουν” εξηγεί.

Δες ένα βίντεο με ασκήσεις για τα πόδια που κάνει η Lindsay με τον personal trainer των Αγγέλων της Victoria’s Secret, τον Marc Gordon.


Keep moving… (Constantly!)

Κι όταν δεν πάει ούτε στο γυμναστήριο, ούτε για χορό παίρνει το αγαπημένο της σκυλάκι την Carly για βόλτα, το ποδήλατό της για ποδηλατάδα ή το… έλκηθρό της για να διασκεδάσει στο χιόνι. Έχεις τώρα κάποια αμφιβολία πως ένα όμορφο σώμα χρειάζεται – αν μη τι άλλο – κίνηση;

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις τα μυστικά της τελευταίας στιγμής πριν το catwalk, τόσο για την Ellingson, όσο και για όλα τα αγγελάκια της VS!

Τι τρώει ένα μοντέλο;
Κι ας έρθουμε στο προκείμενο! Εκείνο που πάντα σε ιντριγκάρει… τι στο καλό τρώει ένα μοντέλο και μοιάζει να μην έχει φουσκώματα, πρηξίματα ή παχάκια (και λέω μοιάζει γιατί σχεδόν καμιά γυναίκα δεν είναι αψεγάδιαστη!); Η Lindsay έχει μέτρο, πλάνο και αυτοσυγκράτηση! Και αυτά μάλλον αρκούν για τη διατροφή της.

“Κανονικά τρώω πολύ υγιεινά. Επιμένω σε βιολογικά φρούτα και λαχανικά και λατρεύω τη γαλοπούλα και το κοτόπουλο” αναφέρει. Εμ τι άλλο μπορούσες να περιμένεις; Κι όμως έχει και η Lindsay της… αδυναμίες της. “Λατρεύω το cheeseburger και δεν θα πω όχι σε γλυκιές απολαύσεις όπως μια τραγανή μηλόπιτα ή μαύρη σοκολάτα. Απλά θα κάνω λίγο παραπάνω γυμναστική στη συνέχεια” δηλώνει με νόημα. Διαβάζουμε τέλος σε άλλη της συνέντευξη πως λατρεύει τη γλυκιά κολοκυθόπιτα (δεν μοιάζει σε τίποτα με το γλυκό που έχουμε συνηθίσει εμείς στην Ελλάδα) με αφράτη κρέμα σαντιγί. Ένα ακόμη γλυκό στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί!

Βέβαια το burger και τα γλυκά όλο σοκολάτα είναι μάλλον η εξαίρεση. “Μου αρέσουν τα γευστικά φαγητά, που είναι όμως και υγιεινά. Πολλή πρωτεΐνη, πολύ αβοκάντο, Αυτά είναι τα αγαπημένα μου” σημειώνει.

Σαλάτα με κάλε, κινόα και φέτα ή ζυμαρικά ολικής άλεσης με γαλοπουλα; Και τα δύο δημιουργίες της Lindsay!

Τέλος, ανακαλύψαμε στο instagram πως η Ellingson έχει πολύ καλή σχέση και με την κουζίνα! Βρήκαμε μια υπέροχη σαλάτα – με ελληνικότατη φέτα παρακαλώ – εντυπωσιακά ζυμαρικά ολικής με γαλοπούλα, αλλά και ένα cinnamon bun για χορτοφάγους (αν και το τελευταίο ίσως δεν είναι από τα χεράκια της! Συνταγές βέβαια που επιβεβαιώνουν την ακλόνητη πειθαρχία της σε πιο υγιεινά φαγητά!

Αν θέλεις να μάθεις πως φτιάχνεται η σαλάτα της Lindsay κάνε “κλικ” εδώ

Πράσινη δύναμη…
Τελικα αυτοί οι πράσινοι χυμοί λαχανικών κάνουν θραύση μεταξύ μοντέλων, ηθοποιών και τραγουδιστών εκεί στην Αμερική. Όπου όμορφο και σέξι σώμα – αντρικό και γυναικείο – εκεί και ένας χυμός λαχανικών. Η Lindsay λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. “Εκτός από τη γυμναστική, πίνω πολλούς πράσινους χυμούς γιατί νομίζω πως κάνουν το σώμα σου να αισθάνεται τέλεια. Σου δίνουν ενέργεια και κάνουν το δέρμα σου να λάμπει” εξηγεί η Ellingson. Μια συνήθεια που έγινε λατρεία πρόσφατα και την οποία ακολουθεί με ευλάβεια τουλάχιστον για τις ημέρες λίγο πριν κάθε fashion show.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ζευγάρια του Hollywood
που γυμνάζονται μαζί
Emma Stone Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Giovanna Battaglia
Jennifer Aniston
Anna Wintour

And More