At The Oscars! Πως προετοιμάζονται οι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματάκι; Τα fitness μυστικά τους

Είναι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματάκι και όπως και να το κάνεις αυτό σημαίνει πως όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω τους. Και μπορεί μία μόνο -ή για να είμαστε ακριβείς δύο, μία για τον πρώτο γυναικείο και μία για τον δεύτερο- να ανέβει για να παραλάβει το Oscar, όλες όμως θα περάσουν από το κόκκινο χαλί, κάνοντας τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων να τις παρατηρήσουν από την κορυφή ως τα νύχια.

Πώς προετοιμάζουν το σώμα τους λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά; Έχουν κάποιο μυστικό για να μπουν στη λαμπερή τουαλέτα τους για την τελετή των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου.

SANDRA BULLOCK

Είναι υποψήφια για το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στο one woman film, στην ταινία Gravity. Η Sandra όμως ανήκει και στην κατηγορία εκείνη των celebrities που λατρεύουν τη γυμναστική και προσέχουν πολύ το σώμα τους.

/

Μπορεί να μην αγωνιά τόσο για το αγαλματάκι, αφού έχει ήδη ένα να κοσμεί το σαλόνι της, κάνει όμως αρκετά σκληρή δίαιτα για να είναι σε φόρμα πριν την τελετή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το 2010 που κέρδισε το βραβείο για την ταινία “Μια Σχέση Οργής” δήλωσε μετά τη μεγάλη βραδιά πως ανυπομονεί να απολαύσει ένα burger χωρίς να ανησυχεί πως θα ανοίξει το φόρμεά της.

Φυσικά η Bullock ακολουθεί σε καθημερινή βάση δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής, υπό τις οδηγίες της personal trainer της, Simone De La Rue. Ένα μείγμα pilates, kickboxing με ασκήσεις με βαράκια και τρέξιμο που τη βοηθά να παραμένει σέξι και fit!

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έχουμε εδώ όλα τα fitness μυστικά της Sandra Bullock για να παραμένει σε φόρμα. Διάβασε περισσότερα με ένα “κλικ” εδώ

JULIA ROBERTS

H γοητευτική Julia Roberts παραδέχεται πως η προετοιμασία για τα Oscar είναι δύσκολη υπόθεση. Η διάσημη ηθοποιός εξηγεί πως επιστρατεύεται στην κυριολεξία ένα μικρό χωριό για αυτή τη μία και μοναδική εμφάνιση. Άλλοι αναλαμβάνουν τα ρούχα, το make up και τα μαλλιά και άλλοι φυσικά τη διατροφή και τη γυμναστική. Γνωρίζουμε πως η Julia ορκίζεται στη διατροφή που βασίζεται σε τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε πριν τα Oscar.

/

Η Julia Roberts πάντως εξηγεί πως αυξάνει λίγο την ένταση στη γυμναστική της και είναι απόλυτα ειλικρινής. “Δεν θέλω να γυμναστώ για να αλλάξει η ζωή μου. Μόνο οι γλουτοί μου!”

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Έχουμε συγκεντρώσει εδώ όλα όσα κάνει η Julia Roberts για να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Μάθε περισσότερα με ένα “κλικ” εδώ

AMY ADAMS

Η Amy δυσκολεύεται με όλη αυτή την προετοιμασία. Αν και είναι άτομο που του αρέσουν τα σπορ, κάτι που έχει κληρονομήσει όπως λέει από τη μαμά της που παρά τα 60 της χρόνια κάνει ακόμη και σήμερα χειμερινό σκι, ποδήλατο και ανάβαση, δεν θα πειθαρχούσε σε εξαντλητικές δίαιτες και εντατική γυμναστική. Άλλωστε η ίδια λέει: “Ο σωματότυπός μου είναι μικρόσωμος, αλλά πάντα ήμουν δυνατή. Και ποτέ δεν μπορούσα να στερούμαι. Αυτά τα κόκκαλα που φαίνονται στους ώμους κάποιων skinny γυναικών; Ε, δεν φαίνονταν ούτε στα πιο αδύνατά μου. Νομίζω μάλιστα πως δεν τα έχω αυτά τα κόκκαλα”

/

Πάντως για τις ανάγκες του American Hustle, για το οποίο πήρε και την υποψηφιότητα α’ γυναικείου, η Adams δούλεψε σκληρά, γυμνάστηκε εντατικά με τη βοήθεια personal trainer κάτι που απέδωσε καρπούς και σίγουρα θα είναι μια extra βοήθεια για το βράδυ της τελετής.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: H Amy Adams εξηγεί πως το σώμα της δεν φτιάχτηκε για να δείχνει όμορφο σε μπικίνι και άλλα fitness μυστικά της. Όλα με ένα “κλικ” εδώ

JENNIFER LAWRENCE

Η νεότερη των υποψηφίων και ήδη βραβευμένη με Oscar από πέρσι για το “Silver Linings”, εξηγεί πως δεν θα κάνει αποτοξίνωση ή θα πεινάσει για κανένα ρόλο. “Τρώω σαν άνθρωπος των σπηλαίων. Δεν υπάρχει περίπτωση να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο”

/

Η νεαρή ηθοποιός έχει παρ’ όλα αυτά το δικό της μυστικό για να είναι σε φόρμα πριν πατήσει το πόδι της στο κόκκινο χαλί. Φροντίζει να κάνει μπάνιο με άλατα για να αποτοξινώνει τον οργανισμό της και εμπιστεύεται ιδιαίτερα το ρόφημα με πικραλίδα και χαμομήλι (ή αλλιώς ταραξάκο) που είναι σύμφωνα με την ίδια και αγχολυτικό. “Το χαμομήλι βοηθά να χαλαρώσει το σώμα και να αποβάλλει το στρες που μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητο πρήξιμο λίγο πριν κάποια εμφάνιση” αναφέρει ο personal trainer της, Dalton Wong. Το ρόφημα ταραξάκου από την άλλη είναι διουρητικό που εμποδίζει έτσι την κατακράτηση και αποβάλει τοξίνες!

CATE BLANCHETT

Η φιγούρα της είναι μια από τις πιο αξιοζήλευτες, τόσο για το καλοφτιαγμένο της κορμί, όσο και για το ιδιαίτερο στιλ και αέρα που αποπνέει. Η υποψήφια Α’ γυναικείου ρόλου για το Blue Jasmine, εξηγεί πως με δύο παιδιά δεν έχει και πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για τη μεγάλη βραδιά όσο ίσως θα ήθελε. Βέβαια φροντίζει να πίνει ζεστό νερό με χυμό λεμονιού κάθε πρωί, το οποίο τη βοηθά πολύ. “Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διατροφής, όμως εκείνο που προσπαθώ είναι να αποφεύγω το σιτάρι, όσο κι αν αγαπώ το ψωμί και αποφεύγω τα πρόσθετα στα τρόφιμα”.

/

Αν και δεν είναι η ρουτίνα της ειδικά για τα Όσκαρ, η Cate έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως πριν από μια εμφάνισή της, είτε αυτό είναι σε κάποιο studio για μια ταινία, είτε για το σχολείο των παιδιών της μπορεί να κάνει ένα detox. “Έχω δοκιμάσει μια λεμφική αποτοξίνωση κάποιες φορές, για συκώτι, νεφρά και πάγκρεας -υπό τις οδηγίες ενός ειδικού γιατρού στο Λος Άντζελες που ονομάζεται Dr. Bo Wagner”! H Blanchett βέβαια αναφέρει πως πρόκειται για μια αποτοξίνωση που δεν έχει ως βασικό στόχο να χάσεις κιλά. “Είναι περισσότερο ένα detox, αλλά ένιωσα υπέροχα μετά. Είναι βέβαια hardcore. Δεν τρως για μια εβδομάδα, αλλά με βοήθησε να αισθανθώ τέλεια”.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Αν η Cate είχε να διαλέξει το τελευταίο της γεύμα στη γη, ποιο θα ήταν αυτό; Plus όλα τα fitness μυστικά της με ένα “κλικ” εδώ

SALLY HAWKINS

Η Βρετανή ηθοποιός βρέθηκε μέσα στις υποψηφιότητες για τα φετινά Oscar και είναι τρισετυχισμένη που θα περπατήσει στο διάσημο red carpet της Ακαδημίας. Βέβαια, με μια πιο εναλλακτική ματιά η Sally, που είναι υποψήφια β’ γυναικείου για το Blue Jasmine, θα προτιμούσε να φορέσει κάτι πιο άνετο από μια τουαλέτα.

“Δεν είμαι μοντέλο και δεν θέλω να γίνει. Έχει όμως πλάκα. Πρέπει να είσαι στην τρίχα. Πρέπει όμως και να νιώθεις και άνετα με αυτό που φοράς” εξήγησε στο βρετανικό Time Out. Η αγωνία της όμως για τα Oscar σταματά εκεί, αφού δεν φαίνεται να επιλέγει κάτι ως fitness μυστικό λίγες ώρες πριν τη μεγάλη απονομή. Η αλήθεια είναι πως στη Μεγάλη Βρετανία, όπου είναι και πιο αναγνωρίσιμη η Sally, είχαν κυκλοφορήσει φήμες για διατροφικές διαταραχές της ηθοποιού. Όπως και να έχει η ίδια δεν μιλάει για αυτό δημόσια, ενώ ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη φήμη.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ OSCAR; ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TLIFE

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Iza Goulart
Ελισάβετ Κατσαμάκη
Kλέλια Πανταζή

Candice Swanepoel Kaley Cuoco
Emma Stone

And More