Ο πιο γλυκός σύμμαχος για την εμφάνιση με το μαγιό…!

Tο καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει διατροφή, άσκηση και έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας… από το οποίο όμως δεν χρειάζεται να λείπει η απόλαυση και η γεύση! Τα επιδόρπια Sweet & Balance Γιώτης με stevia και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (ΓΔ) μας φτιάχνουν τη διάθεση και συντροφεύουν στο διατροφικό μας πρόγραμμα με τον πιο γλυκό τρόπο! Τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε μια mousse σοκολάτας σήμερα, ένα κομμάτι μιλφέιγ αύριο, παγωτό βανίλια την επόμενη… και ναι, το πρόγραμμα διατροφής μας να μην … κλονίζεται καθόλου!

Τα Sweet & Balance είναι ο γλυκός σύμμαχος της ισορροπημένης διατροφής:

Επιλέγοντας επιδόρπια Sweet & Balance, που συνδυάζουν απουσία ζάχαρης, χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες, φυτικές ίνες, και χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, αποφεύγουμε επιλογές που επιβαρύνουν την ισορροπία του διατροφικού μας προγράμματος.

Μάλιστα τα επιδόρπια Sweet & Balance περιέχουν, αντί για ζάχαρη, το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia. Το γλυκαντικό αυτό έχει φυσική γλυκιά γεύση, δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν παρέχει θερμίδες. Επίσης διατηρεί τις ιδιότητες του στο ψήσιμο και ή το βράσιμο.

Καταναλώνοντας επιδόρπια Sweet & Balance αποφεύγουμε τη στέρηση του γλυκού. Όπως δείχνουν και οι κλινικές μελέτες, άτομα που κατανάλωναν επιδόρπια Sweet & Balance έως και 4 φορές την εβδομάδα, δεν ένιωσαν στέρηση και ήταν πιο πειθαρχημένα, με αποτέλεσμα να χάσουν περισσότερο βάρος σε σχέση με τα άτομα που κατανάλωναν επιδόρπια της επιλογή τους 1 φορά την εβδομάδα.

Το σημαντικότερο σε μία δίαιτα είναι να μην στερούμαστε την απόλαυση ενός γευστικού επιδορπίου:
Τα επιδόρπια Sweet & Balance επιβραβεύουν το καθημερινό αυστηρό σας διαιτολόγιο με απεριόριστες επιλογές απολαυστικών γεύσεων: Μιλφέιγ, Τσηζκέικ, Τούρτα Cookies & Cream, Παγωτό Sweet & Balance, Mousse Σοκολάτα, Φρουί ζελέ, Κρέμα Καραμελέ, Κέικ, Σοκολάτα, Σοκολάτα Γάλακτος ή Mini Σοκολατάκια, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια, Σιρόπι Σοκολάτα, Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε δισκία & σκόνη από stevia.

Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι κατάλληλα και για διαβητικούς, με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

* Επισκεφτείτε το site www.sweetandbalance.gr και βρείτε εύκολες συνταγές για λαχταριστά επιδόρπια.

Read More

And More