Daria Werbowy! Ένα top model που δεν τρώει μεσημεριανό… και όλα τα fitness μυστικά του

Εντυπωσιακή σιλουέτα και μυστηριώδης ματιά. Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας, παρά το επώνυμο γλωσσοδέτη, η Daria Werbowy έχει ξεχωρίσει σε αυτά που λέμε top models της εποχής. Μεγάλωσε στον Καναδά, έχοντας όμως καταγωγή από την Ουκρανία και όλους τους συγγενείς της στην Πολωνία. Τα μυστικά όμως της σιλουέτας της δεν είναι σίγουρα το DNA… Ψάξαμε, διαβάσαμε, προσέξαμε λεπτομέρειες και βρήκαμε τι είναι εκείνο που κρατά την Daria σε τέλεια φόρμα.

Μυστικά… τέλος
Όπως και για κάθε μοντέλο που ξεχωρίζει, έτσι και για την Daria τα δημοσιεύματα γράφουν πολλά. Άλλα μύθοι, άλλα μισές αλήθειες. Έτσι γράφτηκαν πολλά άρθρα που υποστήριζαν πως ακολουθεί τη δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος (κάνε κλικ εδώ για να δεις τι είναι ακριβώς), όμως το τέλος στις φήμες ήρθε από την ίδια να δώσει την απάντηση.

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που “παρακάμπτει” το κόκκινο κρέας και προκρίνει ψαρικά, λαχανικά και φρούτα. Τι περίμενες;

Όπως ίσως παρατηρείς η όμορφη Καναδή δεν τρώει το μεσημέρι και συνήθως προτιμά κάποιον τονωτικό χυμό λαχανικών. Το βραδινό της όμως μπορεί να είναι οτιδήποτε. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στη γαλλική Vogue τα βράδια λατρεύει να ετοιμάζει ψητό κοτόπουλο – το οποίο είναι και η σπεσιαλιτέ της – για όλη την παρέα. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί όμως πως εκεί κατά τα μεσάνυχτα δεν θα της “έρθει” να πάρει τους δρόμους της Νέας Υόρκης για κάτι πιο Junky ή ένα ποτό.

Οι βόλτες στο Μανχάταν είναι πάντα για εκείνη και τον αγαπημένο της (όποιος και αν είναι αυτός κάθε φορά, αφού της έχουν χρεώσει μια σειρά από σχέσεις) ένα ταξίδι στη γαστρονομία με στάσεις σε διαφορετικό “ταχυφαγείο” κάθε φορά!

Αχ αυτή η σοκολάτα…
Σε ένα από τα πολλά μίνι βιογραφικά που συνοδεύουν όλα τα μοντέλα στα book και τις σελίδες μόδας ανακαλύψαμε πως ΚΑΙ η Daria (μαζί με την μισή υφήλιο) είναι chocaholic! Πιο συγκεκριμένα το… πάθος της για τη γλυκιά απόλαυση επικεντρώνεται περισσότερο σε ό, τι έχει να κάνει με λευκή σοκολάτα!! That’s new!

Ένα ναυτάκι διαφορετικό από τα άλλα
Ο Καναδάς μπορεί να είναι αχανής, το Ontario όμως έχει και υπέροχες λίμνες. Ήταν η πρώτη της επαφή με την ιστιοπλοΐα, κάτι που φαίνεται πως κυλά στο αίμα της, μιας και όλη η οικογένεια Werbowy τρελαίνεται να “θαλασσοδέρνεται”!

Και για να μη λες πως απλά ανέβηκε στο κατάρτι για τις ανάγκες φωτογράφησης, το περσινό καλοκαίρι η Daria επιδόθηκε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα σε μια θαλάσσια περιπέτεια 2 μηνών. Και η ιστιοπλοΐα είναι καλή γυμναστική… και επικίνδυνη. Το ταξίδι κατέληξε με το καλλίγραμμο ποδαράκι της στο γύψο!

Επειδή όμως δεν είναι και εύκολο να παίρνεις το ιστιοφόρο σου για… γυμναστική μεταξύ υποχρεώσεων, catwalk και φωτογραφήσεων η Daria γυμνάζεται εντατικά.

“Αισθάνομαι πιο fit από ποτέ. Αλλά νιώθω και το σώμα μου πιο υγιές συνολικά”! Λατρεύει το skateboard, δεν έχει κανένα πρόβλημα να γλιστρήσει με άνεση επάνω σε πέδιλα του σκι και σε καθημερινή βάση ακολουθεί μαθήματα yoga.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Jessie J
Σόφη Πασχάλη
Olivia Palermo

Michelle Obama
Jessica Hart
Λάουρα Νάριες


And More