Ηλίας Βρεττός: Επέστρεψε στην Ελλάδα με γεμάτες μπαταρίες!

Με νέες εικόνες, πρωτόγνωρες εμπειρίες και στιγμές άφθονου γέλιου με τους φίλους του, φόρτωσε τις βαλίτσες του ο Ηλίας Βρεττός για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Η πτήση της επιστροφής του τραγουδιστή στην Ελλάδα διήρκεσε περίπου 24 ώρες αλλά η ενέργεια που του χάρισαν οι διακοπές του στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. δεν τον άφησαν να κουραστεί στιγμή.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

“Από Los Angeles-Φρανκφούρτη, από Φρανκφούρτη-Αθήνα, από Αθήνα-Θες/νίκη και από Θες/νίκη-Καστοριά…! Μετά από συνολικά 24 και πλεον ώρες nonstop υπερατλαντικού ταξιδιού και δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ξεκινάει τρελό 3ήμερο”, έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Όσο για το jetlag, αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί, αφού ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει εμφανίσεις για την ημέρα της άφιξης του αλλά και για τις δύο επόμενες. Το σαββατοκύριακο θα τον βρει στην βόρεια Ελλάδα, όπου θα τραγουδήσει στο Διδυμότοιχο αλλά και στην Κομοτηνή.


Στιγμιότυπο απο το ταξίδι του στην California.

Το ταξίδι αυτό μάλλον ήταν ότι ακριβώς είχε ανάγκη για να γεμίσει τις μπαταρίες του και να φτάσει τη διάθεση του… στα ύψη, μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε με τον χωρισμό του απο την Ευαγγελία Αραβανή. Τα αποτελέσματα, άλλωστε, φαίνονται ήδη!

Read More

And More