Ιωάννα Λίλη: “Ποτέ δεν τέθηκε θέμα χωρισμού! Είμαστε καλύτερα από ποτέ”

Ανυπόστατες ήταν, σύμφωνα με την Ιωάννα Λίλη οι φήμες που την ήθελαν στα πρόθυρα του χωρισμού από τον σύζυγό της. Αυτό τουλάχιστον φανερώνουν οι δηλώσεις της για το ζήτημα, στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly, όπου η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη.

“Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του, στη συγκεκριμένη περίπτωση από τα λεγόμενά του. Εγώ και ο άντρας μου έπρεπε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, γι’ αυτό και κινηθήκαμε νομικά. Τώρα, αν με ρωτάτε πώς είμαστε, σας απαντώ ευθαρσώς ότι ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα και ποτέ δεν τέθηκε θέμα χωρισμού”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μιλά για την απόσταση που την χωρίζει από τον ευρωβουλευτή σύζυγό της στην καθημερινότητα και εξηγεί πως λειτουργεί αυτή στην σχέση τους. “Όταν υπάρχουν ηρεμία, ισορροπία, διάλογος και σωστή επικοινωνία, η απόσταση ανανεώνει τη σχέση. Έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό το μοντέλο”.

Στην ίδια συνέντευξη η Ιωάννα Λίλη καλείται να σχολιάσει το φαινόμενο του bullying για το οποίο ευαισθητοποιείται όλο και μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Όπως αποκαλύπτει έχει υπάρξει θύμα τέτοιων φαινομένων: “Θυμάμαι στο δημοτικό και το γυμνάσιο που με κορόιδευαν οι συμμαθητές μου για το ύψος μου. Ήμουν η πιο ψηλή του σχολείου, όχι μόνο της τάξης μου. Καταλαβαίνετε τι καζούρα μου έκαναν. Με φώναζαν “όρθιο χιλιόμετρο” και “κολόνα της ΔΕΗ”!”.

Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί.

Read More

And More