Ιωάννα Λίλη: Γιόρτασε το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν παρέα με καλές φίλες!

Μια επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά έκλεισαν χθες η Ιωάννα Λίλη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Όλα Καλά” που παρουσιάζει. Η παρουσιάστρια θέλησε λοιπόν να γιορτάσει το τέλος της σεζόν από νωρίς παρουσιάζοντας τους συνεργάτες της στους διαδικτυακούς της φίλους, και λέγοντας το δικό της “ευχαριστώ’ όχι μόνο στην ομάδα της βέβαια, αλλά κυρίως στο κοινό της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


Με όλη την ομάδα της στο στούντιο.

Μαζι με την δασκαλα φωνητικης μας-Βιολετα-την οποια ευχαριστουμε πολυ-διοτι μας ανεχτηκε υπομονετικα για να πραγματοποιησουμε το δικο μας Voice!!! Σας ευχαριστω που με ψηφισατε στο fb και ειμαι η νικητρια του voice της δικης μας εκπομπης!!!!Διπλα μας η κορουλα του dj μας Ελενη!!!Σας ευχαριστω και παλι παρα πολυ ολους-για την στηριξη σας ολη την σεζον-την αγαπη σας-σας ευχομαι κι εγω και οι συνεργατες μου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεια πανω απ’ολα-θετικη σκεψη και διαθεση-εσωτερικη ηρεμια αλλα και δυναμη να αντεξουμε σε ολες τις δυσκολιες που μπορει να προκυψουν!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ απο καρδιας!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Το μήνυμα με το οποίο αποχαιρέτησε το κοινό.

Η διάθεση της για διασκέδαση πάντως δεν έκλεισε μαζί με τις κάμερες της εκπομπής. Συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι! Η Ιωάννα Λίλη παρέα με τις συνεργάτιδες και φίλες της βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με ζωντανό πρόγραμμα και όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια μέσω Instagram, το διασκέδασε για τα καλά.

Read More

And More