Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Οι selfies στο αυτοκίνητο και ο έρωτάς τους που παραμένει δυνατός στον χρόνο!

Το βράδυ της Παρασκευής βρήκε την Ιωάννα Λίλη ελέυθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις (δες εδώ περισσότερα για το πως γιόρτασε την περασμένη εβδομάδα την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν), εντυπωσιακή στο πλευρό του κομψού συζύγου της, Θοδωρή Ζαγοράκη για μια κοινή βραδινή τους εμφάνιση.

Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε μαζί στον γάμο φιλικού του ζευγαριού και η Ιωάννα Λίλη δεν σταμάτησε να μοιράζεται selfies από την διαδρομή της με τον σύζυγό της προς την εκκλησία.

Ετοιμοι να παμε σε ωραιο γαμο-αγαπημενο ζευγαρι παντρευεται!!!! ΚΑΙ στα δικα σας οι ελευθεροι!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


Ο δικός τους γάμος έγινε αρκετά χρόνια πριν, τον Νοέμβριο του 2006. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι ενώ λίγους μήνες πριν γιορτάσουν την 9η επέτειο του γάμου τους αποδεικνύουν πως αυτός δεν σκοτώνει τον έρωτα. “Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το ρητό και γιατί. Αλλά επειδή ρωτάς να σου πω αν είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου, ισχύει ότι η καρδιά μου του ανήκει ολοκληρωτικά, όσο κι αν ακούγεται σε κάποιους παρατραβηγμένο αυτό” έλεγε η Ιωάννα Λίλη για την σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε συνέντευξή της στο YOU που κυκλοφορεί.


Η ίδια αποκάλυψε ότι το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο της είναι… η πολλή δουλεια.


Από την φωτογράφισή της για το περιοδικό YOU.

“Θέλει πολλή δουλειά και παίδεμα γιατί τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος – πόσω μάλλον ο σύντροφός σου – σε αυτήν την ζωή. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βρεις τα πατήματά σου μαζί με τον άλλον. Εγώ με τον Θοδωρή, που παντρευτήκαμε πολύ γρήγορα και δεν προλάβαμε να μάθουμε ο ένας τα χούγια του άλλου, τα ανακαλύψαμε ως παντρεμένοι και έτσι έπρεπε να πορευτούμε αλλά και να τα ξεπεράσουμε. Μην τα ξαναλέμε αυτά, δουλέψαμε πολύ τη σχέση μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Κι όπως είδες στις παραπάνω φωτογραφίες με τον σύζυγό της, στην δική τους περίπτωση η δουλειά… απέδωσε καρπούς ευτυχίας.

Read More

And More