Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Τα Σαββατοκύριακα τους ανήκουν!

Όσο περισσότερο χρόνο περνούν μαζί ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια, έχουν ένα φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους κι έτσι τα Σαββατοκύριακα είναι που συχνά τους δίνουν την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί είτε κάνοντας οικογενειακές δραστηριότητες με τα δύο τους παιδιά Μαρία και Γιάννη είτε με ρομαντικές εξόδους για δύο.

Πριν από δύο εβδομάδες οι δυο τους οργάνωσαν μια κοντινή έκδρομή με τα δύο τους παιδιά στην βόρεια Ελλάδα και απόλαυσαν κάθε τρυφερή και πολύτιμη στιγμή τους μαζί τους.

Καντε υπομονη-θα ερθει καλοκαιρι-ειναι κοντα!!Ποσο ομορφα -Λεπτοκαρια-Κατερινη!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Σε αναζητηση για βοτσαλα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά στη σχέση τους.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου, έκαναν μια βραδινή έξοδο για δύο. Κομψοί όπως πάντα και χαμογελαστοί, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη, βρέθηκαν σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το ζευγάρι μετά το τέλος του μουσικού προγράμματος βρέθηκε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και πόζαρε μαζί της στον φωτογραφικό φακό, αλλά και μαζί με τον Παντελή Καναράκη και τον συνεργάτη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Βασίλη Μπουλούμπαση.

Read More

And More