Ιωάννα Λίλη: “Συνάντηση” με τη Miley Cyrus!

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussaud’s στο Λονδίνο δεν είναι άδικα ένα από τα διασημότερα του κόσμου. Τα ομοιώματα των celebrity από κερί είναι τόσο καλοδουλεμένα που μοιάζουν σχεδόν “ζωντανά”, ενώ τα εκθέματα του ανανεώνονται πολύ συχνά. Κάθε τουρίστας που βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα κάνει μια στάση στο μουσείο και σίγουρα βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες κοντά στους αγαπημένους του… κέρινους star.

To ίδιο έκανε και η Ιωάννα Λίλη σε παλιότερο ταξίδι της στο Λονδίνο. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε την επίσκεψή της στο εντυπωσιακό μουσείο και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της από τις “συναντήσεις” της με τον αγαπημένο της σούπερ ήρωα Spiderman αλλά και με την εκκεντρική τραγουδίστρια Miley Cyrus, που ακόμα ήταν η σεμνή “Hanna Montana” της Disney.


Μάλιστα όπως έγραψε μέσω Instagram η Ιώαννα Λίλη, η ίδια προτιμά να σκέφτεται ακόμα τη Miley Cyrus ως Hanna Montana και όχι ως τον εκκεντρικό σημερινό εαυτό της. Η αλήθεια είναι πως πια η Miley Cyrus είναι πολύ διαφορετική όχι μόνο στην πραγματικότητα αλλά και ως κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussaud’s. Το ομοίωμα της Miley Cyrus που βρίσκεται τώρα στο διάσημο μουσεί είναι αυτό της ακόλουθης φωτογραφίας.


Πηγή φωτογραφίας: Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussaud’s

Read More

And More