Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Ταξίδι για δύο στην Αιώνια Πόλη!

Μπορεί να περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους χωριστά, αφού ο Ιωσήφ Μαρινάκης βρίσκεται αρκετά συχνά στην Κύπρο για τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς “Ρουά Ματ” στην οποία πρωταγωνιστεί, όμως με κάθε ευκαιρία ο ηθοποιός και η σύζυγός του βρίσκουν τον τρόπο να περνούν μαζί αξέχαστες στιγμές.

Αυτό έκαναν ξανά, επιλέγοντας αυτή τη φορά να περάσουν χρόνο μαζί σε μια άκρως ρομαντική πόλη που βρίσκεται στην λίστα των must προορισμών για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Κι αυτός ο προορισμός δεν είναι άλλος από τη Ρώμη. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αιώνια Πόλη και η χαρά του για αυτό το ταξίδι, καταγράφηκε σε μία σειρά στιγμιότυπα που οι δυο τους μοιράστηκαν μέσω των social media.

Πάρε μια γεύση από τις πρώτες στιγμές του ρομαντικού ταξιδιού τους!


“Η ζωή είναι ωραία” σχολίασε στην παραπάνω φωτογραφία ο ηθοποιός. Τα ταξίδια στο εξωτερικό “πάνε πολύ” στο ερωτευμένο ζευγάρι που άλλωστε επέλεξε να τελέσει τον γάμο του σε ένα από αυτά πριν από μερικούς μήνες. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη επέλεξαν να παντρευτούν ξαφνικά στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις Η.Π.Α.

Read More

And More