Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πανέμορφη Σταρ Ελλάς μας συστήνει τον γοητευτικό αδερφό της!

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe που πραγματοποιήθηκε στο Miami -τον τίτλο κέρδισε η Paulina Vega- αλλά η Ισμήνη Νταφοπούλου ήρθε σίγουρα πρώτη στις καρδιές μας. Η πανέμορφη Ελληνίδα επέστρεψε στην Αθήνα γεμάτη από πολύτιμες εμπειρίες και το γιόρτασε με τον δικό της “Mr. Universe”.

Έτσι χαρακτήρισε τον γοητευτικό αδερφό της Δημήτρη, δημοσιεύοντας μέσω Instagram, μια φωτογραφία μαζί του από το δείπνο τους χθες βράδυ, σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.


“Δείπνο με τον δικό μου Mr. Universe. Ο πιο όμορφος αδερφός του πλανήτη” σχόλιασε η Ισμήνη Νταφοπούλου δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Νταφόπουλος είναι η μεγάλη αδυναμία της Σταρ Ελλάς και δεν είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί στους λογαριασμους της στα social media. Πριν από λίγο καιρό, πριν αναχωρήσει για το Miami, η Ισμήνη Νταφοπούλου είχε γιορτάσει με τον αδελφό της τα γενέθλιά του, στέλνοντας του μάλιστα κι ένα τρυφερό μήνυμα μέσω Instagram.


“Θέλω να ευχηθώ αμέτρητα και ευτυχισμένα χρόνια στον δεύτερο πολυτιμότερο άντρα της ζωής μου. Απάλευτος αλλά σε αγαπώ Νταφόπουλε. Να σε χαίρομαι! Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος από έναν αδερφό”, έγραφε τότε η Σταρ Ελλάς.

Όπως διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες, η ομορφιά είναι γραμμένη στο DNA της οικογένειας Νταφοπούλου.

Read More

And More