Συγκλονίζει ο ηθοποιός που αφιέρωσε το βραβείο του στην κόρη του που πέθανε στα δύο της χρόνια! Video

Την μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του βιώσε ο Jason Watkins, καθώς τιμήθηκε με το βραβείο Bafta Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην δραματική μίνι σειρά “The Lost Honour of Christofer Jefferies”. Ο ηθοποιός που είναι γνωστός για την συμμετοχή του σε ταινίες όπως “Το αστέρι του βορρά”, “Το αύριοο ποτέ δεν πεθαίνει” κ.α., ράγισε καρδιές παραλαμβάνοντας το βραβείο του, καθώς το αφιέρωσε στην νεκρή του κόρη.


Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail.

Ο Jason Watkins βρήκε την κόρη του Maude νεκρή στο κρεβατάκι της την Πρωτοχρονιά του 2011 μία ημέρα αφού είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ήταν δύο χρονών, έχασε τη ζωή της από σήψη και βύθισε τους γονείς της σε βαριά θλίψη με τον πρόωρο χαμό της. Μάλιστα ο ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν βρεθεί δύο φορές στο νοσοκομείο καταλαβαίνοντας ότι το παιδί τους ήταν άρρωστο αλλά οι γιατροί απέτυχαν να καταλάβουν τι έχει. Μετά τον θάνατό τους μια ιατροδικαστική έξεταση που ζήτησε ο Watkins, έδειξε ότι ο θάνατος της δεν οφειλόταν σε ιατρικό λάθος.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο Jason Watkins είπε μεταξύ άλλων συγκινώντας τους πάντες: “Είναι ένα πρόσωπο στο οποίο θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο κι εγώ αλλά και όλη μου η οικογένεια. Θα το μοιραστώ με την κόρη μου που χάσαμε όλως περιέργως λίγες ημέρες μετά τον φόνο που περιγράφεται στην σειρά που μου έφερε το βραβείο. Αν υπάρχει κάτι που με έφερε σήμερα εδώ, αυτό είναι η Maude μας. Γι’ αυτό σε ευχαριστώ Maude”.

Δες το βίντεο με την ευχαριστήρια ομιλία του ηθοποιού.

Read More

And More