Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μητέρα 3ων παιδιών παραδέχεται ότι πλέον έχει σχέσεις κυρίως με γυναίκες!

Στις γυναίκες έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια για να καλύψει τις ανάγκες της σε συντροφικότητα η Tatum O’ Neil. Η πρώην σύζυγος του τενίστα John McEnroe έχει αποκτήσει τρία παιδιά – δυο γιους και μία κόρη- από το γάμο της μαζί του και στα 51 της χρόνια, η αποκάλυψη της ξάφνιασε πολλούς καθώς δεν είχε γίνει ποτέ γνωστό κάποιο φλερτ της με άτομο του ίδιου φύλου.

Η ίδια λέει στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού People: “Μου αρέσουν οι γυναίκες. Και σίγουρα προτιμώ πολύ περισσότερο να βγαίνω ραντεβού με γυναίκες το τελευταίο διάστημα”. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία “Pape Moon” όταν ήταν μόλις 10 ετών, δεν κατηγοριοποιεί τις σεξουαλικές της προτιμήσεις αλλά αναφέρει: “Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι τα πιο εκπληκτικά πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι ευγενικές και σίγουρα πιο έξυπνες από όσους άντρες έχω συναντήσει τελευταία. Δεν είμαι με κάποια τώρα σε σταθερή σχέση αλλά ανυπομονώ για αυτό”.

Mε τον πρώην σύζυγό της John McEnroe με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη από το 1986 ως το 1992.

Η Tatum O’ Neal δεν είναι η πρώτη φορά που σοκάρει με τις αποκαλύψεις της. Η κόρη του πρωταγωνιστή της ρομαντικής ταινίας “Love Story”, Ryan O’ Neal, ζούσε με τον διάσημο μπαμπά της από 7 ετών καθώς η μητέρα της είχε προβλήματα με τον αλκοολισμό.


Με τον πατέρα της Ryan O’ Neal

Πριν χρόνια είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά και ότι πρακτικά την εγκατέλειψε όταν γνώρισε τον “Άγγελο του Τσάρλι” Farrah Fawcett. Ο πατέρας της αρνήθηκε πεισματικά τις κατηγορίες της κόρης του.

Read More

And More