Jonathan Rhys – Meyers: Η πρώτη του φωτογραφία μετά την σοκαριστική εικόνα του με το μπουκάλι στο χέρι!

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια απολογία του στους fan του, για την πρόσφατη υποτροπή του στην εξάρτηση του στο αλκοόλ ο Jonathan Rhys Meyers έκανε τη δεύτερη του προσπάθεια να δείξει σε όλους ότι είναι καλά.

Wishing you a lovely day and rest of week. With Love, J&M

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mara Lane (@thelionandthelambchop) στις


Μέσω του λογαριασμού της αρραβωνιαστικιάς του, Mara Lane στο Instagram ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία του για να ευχηθεί σε όλους καλημέρα.

Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία μετά το περιστατικό με τα σοκαριστικά στιγμιότυπα που απαθανάτισαν οι paparazzi με τον ηθοποιό να περπατά με λερωμένα ρούχα κι ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι του στους δρόμους του Λονδίνου.

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε ο ίδιος έγραψε την Τρίτη στα social media πως λυπάται για την μικρή υποτροπή του και ελπίζει ο κόσμος να μην σκέφτεται πολύ άσχημα για εκείνον.

Ο Jonathan Rhys Meyers, που καθιερώθηκε μέσα από τους ρόλους του ως ζεν πρεμιέ στην ταινία Matchpoint του Woody Allen αλλά και στην σειρά Tydors, παλεύει με τον αλκοολισμό τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια.

Όπως επιβεβαίωσε στους fan του ο ηθοποιός συνεχίζει τον αγώνα του και παρά το πρόσφατο περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε μικρή αναποδιά στον αγώνα του, ζει μια υγιή ζωή στο πλευρό της μνηστής του Mara Lane.

Read More

And More