Jonathan Rhys – Meyers: Η δημόσια συγγνώμη στους θαυμαστές του μετά από αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες του!

Την σιωπή του έσπασε ο Jonathan Rhys Meyers για το πρόβλημα του αλκοολισμού του με το οποίο παλεύει εδώ και μία δεκαετία, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση φωτογραφιών του που τον έδειχναν μεθυσμένο, με λερωμένα ρούχα κι ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι από το οποίο έπινε αδιάκοπα, ενώ περπατούσε σε δρόμους του Λονδίνου.

Η απάντησή του και η δημόσια συγγνώμη του ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της μνηστής του στο Instagram.


Με την αρραβωνιαστικιά του, Mara Lane.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του που την δείχνει χαμογελαστή ο ίδιος έγραψε μεταξύ άλλων: “Συγγνώμη για την μικρή μου υποτροπή. Ελπίζω ότι ο κόσμος δεν θα σκέφτεται πολύ άσχημα για εμένα. Σταμάτησα να πίνω αμέσως μετά το περιστατικό”. Επιπλέον όπως διευκρίνισε ο ίδιος αυτό το περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με την απουσία του από το φεστιβάλ των Καννών, όπου συμμετείχε η νέα του ταινία Damascus Cover, καθώς εξαρχής δεν είχε προγραμματίσει να πάει.


Ο Jonathan Rhys Meyers δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν και του δίνουν δύναμη να συνεχίσει την μάχη του ενάντια στον εθισμό του στο αλκοόλ ενώ σημείωσε: “Νιώθω ότι έκανα ένα λάθος, και ντρέπομαι γι’ αυτό αλλά ήταν ένα μόνο μικρό περιστατικό κατά τη διάρκεια της απεξάρτησής μου, κατά τα άλλα ζω μια υγιή ζωή”.

Πάντως εμφανίσεις όπως η παραπάνω σίγουρα απέχουν πολύ από την εμφάνισή του σε ρόλους που τον καθιέρωσαν στον κινηματογράφο ως ζεν πρεμιέ, όπως για παράδειγμα το Match Point του Woody Allen.

Read More

And More