Καλλιστώ Βαρδή: Το σπαρακτικό της μήνυμα τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Περισσότεροι από τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον χαμό του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή. Η ζωή μπορεί να προχωρά αλλά ο πόνος της απώλειας είναι ακόμα εξαιρετικά νωπός για τα δύο του παιδιά Γιάννη και Καλλιστώ Βαρδή που σήμερα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αντωνίου, πονούν διπλά.

Η μοναχοκόρη του συνθέτη προσπαθεί ακόμα να αποδεχτεί τον θάνατο του πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να εκφραστεί σε αυτή την επώδυνη διαδικασία που περνάει. “Οι αναμνήσεις έρχονται όλες, αλλά εκείνος δεν έρχεται ποτέ” έγραφε χαρακτηριστικά πριν από μερικές ημέρες μέσω Instagram.

Χθες η μικρή κόρη του Αντώνη Βαρδή ανάρτησε μία φωτογραφία της στην αγκαλιά του μπαμπά της. Το μήνυμα που την συνόδευσε λιτό, σύντομο και σπαραχτικό. “Πάρε με μαζί σου…” έγραψε η Καλλιστώ Βαρδή, θέλοντας να τιμήσει ακόμα μια φορά τη μνήμη του, την ημέρα που θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή.

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω Instagram και ο γιος του Γιάννης. Ο τραγουδιστής “έστειλε” την ευχή του για την γιορτή του πατέρα του σαν αυτός, να μην έφυγε ποτε.

Read More

And More