Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν τα γενέθλιά του!

Δύο χρόνια σχέσης συμπληρώνουν τον επόμενο μήνα η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια έχει βρει στο πρόσωπο του επιχειρηματία τον άνθρωπο που της προσφέρει χαρά και σιγουριά και μαζί του διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Στις 26 Μαρτίου, ο σύντροφός της είχε γενέθλια κι εκείνη δεν θα μπορούσε παρά να τα γιορτάσει μαζί του.

Οι δυο τους δείπνησαν με θέα στην Ακρόπολη, σε εστιατόριο του ομίλου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Έπειτα ήρθε η ώρα για τον επιχειρηματία να σβήσει τα κεράκια της σοκολατένιας τούρτας του και να κλείσει και “επίσημα” πια τα 29 του χρόνια. Η σύντροφός του χαρούμενη και περήφανη για εκείνον μοιράστηκε το πιο κάτω στιγμιότυπο μέσω Instagram για να του ευχηθεί “Χρόνια πολλά Βασίλη μου”.


“Μου αρέσει να περιποιούμαι τον Βασίλη, να τον φροντίζω, να νιώθει όλα όσα νιώθω για εκείνον. Μου αρέσει να τον έχω “πασά”” είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό YOU. Και η χθεσινή ημέρα ήταν η καλύτερη αφορμή για εκείνη να του εκφράσει για μία ακόμα φορά την αγάπη της.

Read More

And More