Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει τα μυστικά της για μια άψογη σιλουέτα!

Με μαγιό και φόντο το μπλε της θάλασσας φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου για το περιοδικό YOU. Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό για τα tips που ακολουθεί για να διατηρεί την σιλουέτα της άψογη στο κατώφλι των 30 της χρόνων. Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και τα αποτελέσματα φαίνονται σε κάθε φωτογράφισή της.

Ποια είναι αυτά τα “μυστικά”; Η Κατερίνα Καινούργιου συμβουλέυει μιλώντας στον Γιώργο Μπέζα: “Πιείτε άφοβα ένα ποτήρι κρασί την ημέρα. Και σας χαλαρώνει αλλά, όπως είναι γνωστό μας κάνει καλό”.

“Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε είναι 6 ποτήρια τη μέρα. Πείτε “ναι” στο πράσινο τσάι και στα βότανα με αφεψήματα. Προσθέστε 1 κ.γ. μέλι ή 1 φέτα λεμόνι. Εκτός του ότι μας ξεφουσκώνουν, καθώς έχουν διουρητικές ιδιότητες, πολλά από αυτά είναι και λιποδιαλυτικά” συνέχισε η ίδια.

“Βάλτε την τσουκνίδα στη διατροφή σας. Ένα ρόφημα από το φυτό αυτό είναι κάτι σαν “μαγικό φίλτρο” ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Είναι τονωτικό, αντιφλεγμονώδες και χάρη στις διουρητικές ιδιότητες που έχει βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα έχετε ακόμα καλύτερη φυσική κατάσταση και θα βοηθήσετε το σώμα σας να χάσει ευκολότερα βάρος” κατέληξε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU.

Read More

And More