Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Χαμογελαστοί κι ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά έχει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η πρωταγωνίστρια της Εθνικής Ελλάδος του Mega, εκτός από μια πολύ δημιουργική χρονιά στα επαγγελματικά της, απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές και στην προσωπική της ζωή. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια μοιράζεται τη ζωή της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά – το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012-.

Με τον σύζυγό της απέκτησε και το πρώτο της παιδί, τον 21 μηνών Μάξιμο, που με τον ερχομό του άλλαξε για πάντα την ζωή της ηθοποιού μητέρας του. “Τώρα πια προτεραιότητά μου είναι ο Μάξιμος. Ο λόγος της ύπαρξής μου είναι ο γιος μου. Δεν είναι ούτε τα περιοδικά ούτε η δημοσιότητα ούτε καν η δουλειά μου, παρόλο που την λατρεύω. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που του έχω, που ισοπεδώνει όλα τα άλλα”, δήλωνε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Παρόλο που ο Μάξιμος είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της ζωής τους, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν ξεχνούν να περνούν και χρόνο αποκλειστικά αφιερωμένο στη σχέση τους!

Κάπως έτσι, αποχωρίστηκαν πριν λίγες ημέρες για λίγες ώρες τον γιο τους Μάξιμο, για να διασκεδάσουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, έφθασαν σε γνωστό εστιατόριο αγκαλιασμένοι, ενώ δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τον φωτογραφικό φακό, που κατέγραψε καρέ καρέ τα χαμόγελα τους.

Εκεί συναντήθηκαν με τη συμπρωταγωνίστρια της Κατερίνας Παπουτσάκη στην νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, αλλά και με τον Κώστα Βουτσά και τη σύντροφό του Αλίκη Κατσάβου.

Read More

And More