Κατερίνα Στικούδη – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτοιμες να βάλουν “φωτιά” στην πίστα του Dancing!

Πέρσι βγαίνοντας στο παρκέ του Dancing With the Stars μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή, χόρεψε μια σάμπα που έκανε πολλούς να… παραμιλάνε για μέρες. Η Κατερίνα Στικούδη δεν είναι απλά sexy, είναι μία πολύ ταλαντούχα χορεύτρια και το απέδειξε με την περσινή της συμμετοχή στο χορευτικό show του ANT1, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει για να χορέψει και πάλι στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Οι δύο καλλίγραμμες τραγουδίστριες, εγγυώνται ότι το φετινό αποτέλεσμα, ακόμα κι αν ο χορός που θα χορέψουν είναι… βιεννέζικο βαλς, θα είναι εκρηκτικός.

Οι δύο τραγουδίστριες αποκάλυψαν πως ετοιμάζονται για ένα καυτό dance trio – μαζί με τον παρτενέρ της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο show- μέσα από τις δημοσιεύσεις τους στο Instagram.


“Dancing with Eirini… Μεταμεσονύχτιες πρόβες” σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη.


“Θέλω να χορέψω ξανά και ξανά…” ήταν το σχόλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Για καλό και για κακό πάντως, ίσως απόψε θα ήταν καλύτερα οι άνδρες να απομακρυνθούν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους καθώς είναι πολύ πιθανό… να πάρουν φωτιά!

Ας θυμηθούμε την περσινή σάμπα της Κατερίνας Στικούδη και της Ευαγγελίας Αραβανή που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη έμφανιση στην ιστορία του ελληνικού Dancing With the Stars.

Read More

And More