Κατερίνα Στικούδη: Κόβει την ανάσα στο νέο της video clip! Tο TLIFE στα γυρίσματα στη Νάξο

Με νέο ύφος και νέο τραγούδι επιστρέφει η Κατερίνα Στικούδη. Το μόνο που είναι ίδιο είναι η σέξι εμφάνισή της και το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά μέσα από το νέο της video clip για το τραγούδι “Τατουάζ”. Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες μέρες στη Νάξο και το TLIFE σου εξασφάλισε backstage φωτογραφικό υλικό.

“Χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να γυρίσω ένα video clip στην πανέμορφη Νάξο!”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE η απολαμβάνει πάντα την διαδικασία των γυρισμάτων. “Σκηνοθέτης για ακόμη μια φορά ο συνεργάτης και πολύ καλός μου φίλος Γιάννης Παπαδάκος”,συμπληρώνει.

Τους στίχους του κομματιού υπογράφει το Θηρίο ενώ τη μουσική ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά. “Το τραγούδι λέγεται ”Τατουάζ” και είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το υπόλοιπο ρεπερτόριο μου Μου αρέσει να πειραματίζομαι…Και να εκφράζομαι ελεύθερα”, μας εξηγεί.

Ο στίχος που ξεχωρίζει από το τραγούδι είναι το “Δεν θα ξεχάσω να σ’αγαπώ” και πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να το απολαύσεις κι εσύ ολοκληρωμένο μέσα από το TLIFE. “Αυτή την περίοδο ετοιμάζω ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει λογικά τέλη Οκτώβρη”, λέει η Κατερίνα για τα επόμενα σχέδιά της.

Όσον αφορά την σέξι εμφάνισή της να σου αναφέρουμε ότι φοράει δημιουργίες Σπύρου Στεφανουδάκη, κοσμήματα Serkos, παπούτσια Giuseppe Zanotti ενώ το styling επιμελήθηκε ο Γιάννης Τράκας. Το make up και τα μαλλιά της ανέλαβε ο Θάνος Μόλος.

Read More

And More